Last news in Fakti

22 Юли, 2023 13:30 1 241 0

Куриоз: Катафалка прекрати мач в Англия

  • футбол-
  • катафалка-
  • куриоз-
  • дънстън ютс-
  • гейтсхед

Според привърженик на Гейтсхед, говорил пред ББС, от прозореца на друга сребриста кола били изхвърлени плакати, преди "двама души със ски маски" да излязат от катафалката, да се качат във втората кола и да избягат

Куриоз: Катафалка прекрати мач в Англия - 1

Куриозна случка по време на мач в Англия предизвика интерес в цял свят. Контролата между нискодивизионните отбори на Дънстън ЮТС и Гейтсхед бе прекратена в началото на второто полувреме, след като маскирани мъже вкараха катафалка на терена.

Според привърженик на Гейтсхед, говорил пред ББС, от прозореца на друга сребриста кола били изхвърлени плакати, преди "двама души със ски маски" да излязат от катафалката, да се качат във втората кола и да избягат.

"Заради инцидент на терена, случил се малко след почивката, днешният мач бе прекратен от съдията", написаха от Гейтсхед в Туитър.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА