Last news in Fakti

23 Юли, 2023 10:30 950 2

Ерик тен Хаг: Целта ни е да сме пресираща машина

  • ерик тен хаг-
  • футбол-
  • манчестър юнайтед-
  • арсенал-
  • сащ

Играхме много добре и съм наистина доволен

Ерик тен Хаг: Целта ни е да сме пресираща машина - 1

Ерик тен Хаг остана доволен от победата на Манчестър Юнайтед над Арсенал в Ню Йорк (2:0). ”Червените дяволи” записаха трети пореден успех в подготовката с голове на Бруно Фернандеш и Джейдън Санчо още до почивката.

“Играхме много добре и съм наистина доволен. Хареса ми колко активни бяхме. Това е начинът, по който трябва да действаме. По време на подготовката можем да работим по изграждането на определен стил, но се опитваме и да побеждаваме”, заяви Тен Хаг.

“Коби Майну? Той се представи чудесно, беше много уверен. Радвам се за него, защото през пролетта получи контузия и не можа да се изяви. Манчестър Юнайтед винаги е залагал на своите юноши. И сега имаме няколко млади момчета с нас, които оставят отлични впечатления, но не искам да вдигам прекалено много очакванията към тях”, обясни нидерландецът.

“Пресирахме добре. Целта ни е да сме пресираща машина и всички да действат в синхрон. Направихме го и в двете полувремена, което беше важно. Арсенал е много силен съперник. Те направиха невероятен сезон и беше полезно да премерим сили с тях”, добави Тен Хаг.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хитрото

    2 0 Отговор
    Часовникът тик така : Тик Так
  • 2 7:0

    0 0 Отговор
    Пак ли ще пресирате.Като на Анфийлд?!