Last news in Fakti

26 Юли, 2023 19:30 1 336 1

От Барселона с нова и сериозна финансова операция, която ще влее свежи пари в клуба

  • жоан лапорта-
  • футбол-
  • барселона-
  • ла лига-
  • хавиер тебас

Ръководителите на тима от “Камп Ноу” успяха да въведат известна финансова стабилност в силно разклатения клуб, след като бяха използвана поредица от лостове, както бяха определени

От Барселона с нова и сериозна финансова операция, която ще влее свежи пари в клуба - 1

Ръководството на Барселона ще осъществи до края на седмицата нова и сериозна финансова операция, която ще влее свежи пари в клуба, съобщават вестниците “Марка” и “АС”. И двете медии не уточняват точното естество на действията на шефовете на каталунците, но те са получили одобрение от президента на Ла Лига Хавиер Тебас.

Ръководителите на тима от “Камп Ноу” успяха да въведат известна финансова стабилност в силно разклатения клуб, след като бяха използвана поредица от лостове, както бяха определени. Тази практика обаче бе ограничена от шефовете на Ла Лига и през тази година те не могат да надхвърлят 5% от оборота, така че не могат да окажат наистина сериозно влияние в състоянието на клуба.

Още през пролетта стана ясно, че от Барселона трябва да намалят с около 200 милиона сметката за заплати. Каталунците се нуждаят спешно от бързо вливане на свежи финансови средства, което ще позволи да бъдат регистрирани новите договори на Гари, Роналд Араухо, Иняки Пеня, Маркос Алонсо и Сержи Роберто. Освен това те трябва да регистрират новите попълнения Ориол Ромелу, Илкай Гюндоган и Иниго Мартинес.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шут!

    0 0 Отговор
    Бою е насреща! Ще изпрати пари! И кюлчета! За Барселона и за девойчето с мокрите гащи, пардон фанелка, той ще направи всичко!