Last news in Fakti

31 Октомври, 2013 12:00 654 0

Пиронкова играе с Веснина днес след 19ч.

  • пиронкова-
  • веснина-
  • "турнира на шампионките"

В първия си двубой българката бе сразена категорично от Иванович

Пиронкова играе с Веснина днес след 19ч. - 1
Снимка: БГНЕС

Следващият двубой на Цветана Пиронкова от "Турнира на шампионките" ще се играе днес след 19,00 часа. Съперничка на пловдивчанката е рускинята Елена Веснина, която загуби днешната си среща с 3:6, 3:6 от австралийката Саманта Стоусър.

Победата пък изкачи Стоусър на първо място в група "Средец". Тя ще се изправи срещу сръбкинята Ана Иванович в директен сблъсък за лидерската позиция. Двубоят им е първи в утрешната програма и започва в 17,00 часа.

"Надявам да запазя формата от последните седмици и да успея да я пренеса и през 2014 година. Имам сили да стигна до финала в София, а целта ми е да спечеля. Ана игра добре в първия мач, беше агресивна, както винаги. Мисля, че и резултатът срещу Пиронкова показа това", коментира Саманта Стоусър.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА