Last news in Fakti

5 Август, 2023 07:45 1 315 6

Ботев Пловдив с нов слаб мач

  • ефбет лига-
  • футбол

Арда записа първа победа от началото на сезона

Ботев Пловдив с нов слаб мач - 1
Снимка: БГНЕС

Арда Кърджали постигна първа победа от началото на новия сезон в Първа лига, след като надигра с 2:0 като гост Ботев Пловдив в мач от четвъртия кръг на шампионата.

Играчите на Александър Тунчев стигнаха до успеха на стадион "Христо Ботев" с две попадения в рамките на две минути в края на първата част, като точни бяха Умар Сако (40') и Станислав Иванов (42').

Тимът от Кърджали събра актив от 4 точки. Ботев остава без успех от началото на сезона и с 2 точки в актива си заема 14-о място в подреждането.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стефан Лъв

    8 0 Отговор
    Този стадион е като някакво проклятие за тима на Ботев.

    Коментиран от #2

  • 2 ха ха

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Стефан Лъв":

    Така става като трошиш народни пари. Не знаем какво е проклятието, ама дано не е 10 години в Б група вместо десет загуби като домакин.
  • 3 КИРО ЖЪРТЪ

    0 0 Отговор
    ЗА. ПОБОИЩА. МЕЖДУ. АГИТКИТЕ НАКАЗАНИЕТО. ПО
    300000 ХИЛЯДИ. ЛЕВА , И. ПО
    10. МАЧА. БЕЗ. ДОМАКИНСТВО
    И. ЗРИТЕЛИ.
  • 4 Само Локо СФ.

    0 0 Отговор
    Какво ли друго се очаква от Ботев с треньор като Генчев!? Провали Локото, наред е Ботев!
  • 5 Разбирач!

    0 0 Отговор
    Наистина, много измислен треньор! Системата му е "юруш"! Елементарни правила за водене на мача са му непонятни! Дано го разберат по-рано, че ще загроби и Ботев!
  • 6 Ран Босилек

    0 0 Отговор
    Айдее и Генчев иска да сменя чипа! Ама и за 800 дни няма да оправи Ботев! Собственият си чип трябва да смени, че нещо не я разбира тази игра! А вие фенове на Ботев, продължавайте да го аплодирате след всяка загуба! Ако и от Хебър загубите, пак ли ще му ръкопляскате! Големи мазохисти сте!