Last news in Fakti

6 Август, 2023 19:30 1 470 0

В бенефиса на легендарен вратар: Хари Кейн вкара 4 гола срещу Шахтьор

  • хари кейн-
  • футбол-
  • тотнъм-
  • шахтьор донецк

Почетното попадение за украинците отбеляза Кевин Келси

В бенефиса на легендарен вратар: Хари Кейн вкара 4 гола срещу Шахтьор  - 1

Тотнъм победи с 5:1 Шахтьор Донецк в контрола, играна на стадиона на „шпорите“. Четири гола вкара Хари Кейн, разписа се и Дийн Скарлет. Почетното попадение за украинците отбеляза Кевин Келси.

Мачът бе бенефис за легендата на Шахтьор - Андрий Пятов, който прекрати кариерата си след 482 мача с екипа на „миньорите“. Той започна на вратата, а при смяната му в 15-ата минута неговите съотборници му направиха шпалир. 39-годишният страж остава в клуба като треньор на вратарите.

Срещата бе и неофициален дебют на своя стадион на новия мениджър на Тотнъм - Анге Постекоглу.

В края на мача Кейн бе сменен, а публиката стана на крака и изпрати с аплодисменти любимеца си. Все още не е ясно къде ще играе английският национал, защото и втората оферта на Байерн Мюнхен не бе приета от ръководството на Тотнъм.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА