Last news in Fakti

9 Август, 2023 13:30 2 220 0

Уелтон събра Роналдо, Рикардиньо и Цунами на парти в София

  • роналдо-
  • рикардиньо-
  • цунами-
  • уелтон-
  • левски-
  • футбол

Съпругата на рожденика – Стефани, пък го зарадва с трогателно послание в Инстаграм

Уелтон събра Роналдо, Рикардиньо и Цунами на парти в София - 1

Бразилците в Левски отпразнуваха заедно 26-ия рожден ден на съотборника си Уелтон. Нападателят събра Роналдо, Рикардиньо и Цунами на парти в София. “Да бъда с вас е щастие и радост. Благодаря ви за всичко, братя“, разчувства се футболистът, който бе поканил и майката на Роналдо – Сандра Соареш. Тя е отгледала сама нападателя и живее с него у нас.

Съпругата на рожденика – Стефани, пък го зарадва с трогателно послание в Инстаграм. „Днес е твоят рожден ден, но аз съм този, който празнува. Празнувам, че те имам в живота си и че съм най-щастливата жена на този свят. Благодаря ти за всичките тези години на приятелство, борби и битки. Поздравления, любов моя, нека Бог да те благослови и да празнуваме тази специална дата в продължение на много, много години. Обичам те много“, призна бразилката, от която Уелтон има син.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА