Last news in Fakti

9 Август, 2023 20:30 2 534 2

От ПСЖ посочили вратата на Неймар

  • неймар-
  • футбол-
  • псж

Тази сутрин бразилецът е бил информиран от треньора Луис Енрике и спортния директор Луис Кампост, че не попада в плановете им за новия сезон

От ПСЖ посочили вратата на Неймар - 1

Пари Сен Жермен е обявил на Неймар, че повече няма да разчита на него, твърди RMC Sport. Тази сутрин бразилецът е бил информиран от треньора Луис Енрике и спортния директор Луис Кампост, че не попада в плановете им за новия сезон.

Южноамериканецът, Марко Верати, Ренато Санчес, Юго Екитике и Хуан Бернат са били уведомени, че не са желани в състава на френския шампион и трябва да търсят други решения за бъдещето си.

Изброените футболисти заедно с Килиан Мбапе не бяха поканени на така наречения медиен ден, в който играчите на клуба участват в официалната фотосесия за Френската професионална футболна лига.

Твърди се още, че самият Неймар също има желание да си тръгне от ПСЖ, макар че има договор до лятото на 2027 година.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 радо пражката

    6 2 Отговор
    ела при мен в крейзифорест ще питам кирьо гела и ще те вземем веднага ще има и за псж бонус 10 тона кренвирши от скъпите ще ти хареса при нас реферите са наши хора
  • 2 Всички знаят

    7 0 Отговор
    Така става, когато рекламата върви преди резултатите!