Last news in Fakti

14 Август, 2023 11:30 968 0

Трансферът на Хари Магуайър в Уест Хам е пред провал

  • хари магуайър-
  • футбол-
  • манчестър юнайтед-
  • уест хам

Играчът не може да се разбере за личните си условия с "чуковете"

Трансферът на Хари Магуайър в Уест Хам е пред провал - 1

Трансферът на защитника на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър в Уест Хам е пред провал. Сделката доскоро се смяташе за сигурна, след като двата клуба договориха всички детайли помежду си. Оказва се обаче, че трансферът може да пропадне, тъй като играчът не може да се разбере за личните си условия с "чуковете", твърди "Сън".

В момента Магуайър взима по 190 хил. паунда на седмица на "Олд Трафорд". От Уест Хам обаче не могат да си позволят да му плащат толкова пари, като са му предложили 120 хил. на седмица, а част от заплатата му ще продължи да бъде плащана от "червените дяволи". На този етап обаче защитникът не е съгласен на тези условия и това може да провали сделката.

Иначе уговорката между Уест Хам и Ман Юнайтед е лондончани да платят 30 милиона паунда за правата на 30-годишния играч. "Чуковете" обаче вече се оглеждат за друг вариант за подсилване на защитата си, като са набелязали Одилон Косуну от Байер (Леверкузен), който би излязъл същите пари. Неговото привличане дори може да е по-изгодно, тъй като той е доста по-млад, а освен това "аспирините" са готови да го пуснат първо под наем с опция за откупуване.

Така бъдещето на Магуайър остава да виси във въздуха и за момента той продължава да е играч на Манчестър Юнайтед. Неговото евентуално оставане на "Олд Трафорд" може да обърка плановете на клуба, който вече работи усилено по намирането на негов заместник, като се бе насочил към Бенжамен Павар от Байерн и Жан-Клер Тодибо от Ница.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА