Last news in Fakti

15 Август, 2023 07:30 7 712 1

Григор Димитров и Зверев не излязоха на корта в Синсинати - ето защо

  • григор димитров-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • спорт

Българинът и германецът трябваше да излязат на корта около 2 часа българско време, но дъждът обърка програмата

Григор Димитров и Зверев не излязоха на корта в Синсинати - ето защо - 1

Двубоят на Григор Димитров срещу Александър Зверев от първия кръг на Мастърса в Синсинати беше отложен заради лоши метеорологични условия. Българинът и германецът трябваше да излязат на корта около 2 часа българско време, но дъждът обърка програмата.

Днес в 18 часа ще се поднови доиграването на мача между Себастиан Корда и Борна Чорич - 6:7(5), 3:4, след което ще започне сблъсъка на Гришо със Зверев.

Очаква се той да започне около 20.00 часа българско време и ще бъде предаван пряко по MAX Sport 1, а в Gong.bg ще проследим срещата на живо. Прогнози за дъжд има и за днес, но организаторите се надяват на по-хубаво време.

Победителят от двубоя Димитров - Зверев ще се изправи срещу японеца Йохишито Нишиока или Грегоар Барер от Франция във втория кръг.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.