Last news in Fakti

21 Август, 2023 11:20 784 0

Полицията разследва инцидент с фен, обвиняващ играч на Астън Вила за нападение

  • астън вила-
  • футбол-
  • обвинение-
  • полиция

Националът на Ямайка е обвинен във физическо нападение от мъж, като това се е случило в ложите на “Вила Парк” след вчерашния успех на тима с 4:0 над Евертън в среща от Висшата лига

Полицията разследва инцидент с фен, обвиняващ играч на Астън Вила за нападение - 1

Полицията разследва инцидент, свързан с нападателя на Астън Вила Леон Бейли, разкрива “Дейли Мейл”. Националът на Ямайка е обвинен във физическо нападение от мъж, като това се е случило в ложите на “Вила Парк” след вчерашния успех на тима с 4:0 над Евертън в среща от Висшата лига.

Според показанията на пострадалия той е приближил Бейли и е помолил футболиста да се снима с малкия му син, който имал рожден ден. Състезателят обаче отказал, като бил блъснал въпросния мъж и той паднал на земята.

Има информации, че случката е била заснета от охранителните камери на стадиона, както и че има преки свидетели. От Астън Вила също разследват инцидента. Бейли се представи отлично в този мач срещу Евертън, като вкара един гол и подаде за друг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА