Last news in Fakti

23 Август, 2023 09:36 1 922 3

Разрешиха драмата около четвъртото дете на Хари Кейн

  • байерн мюнхен-
  • хари кейн-
  • футбол-
  • бебе-
  • дете

Медиите на Острова се опасяваха, че семейство Кейн може да реши бебето да се роди в Мюнхен, а това означава, че той може би някога ще може да играе за националния отбор на Германия

Разрешиха драмата около четвъртото дете на Хари Кейн - 1

Новият нападател на Байерн Мюнхен - Хари Кейн, обяви в социалните мрежи, че е станал баща за четвърти път и пусна две снимки с бебето от болничната стая. Това пък накара цяла Англия да въздъхне с облекчение след мистерията около наследника на нападателя в последния месец. Причината е, че първите снимки на Хенри Едуард Кейн предполагат, че се е родил в Англия. На болничното му легло може да се види бележка с надпис на английски "Room 101".

В допълнение, друга снимка, показваща Кейн с новороденото му бебе, показва на заден план креватче тип G, което се използва предимно във Великобритания. Информатори на "Билд" също потвърждават, че Хенри е роден в Англия.

Медиите на Острова се опасяваха, че семейство Кейн може да реши бебето да се роди в Мюнхен, а това означава, че той може би някога ще може да играе за националния отбор на Германия. И това в случай, че Хенри стане талантлив футболист като баща си - истински кошмарен сценарий за лудите по футбола англичани.

Хари Кейн и съпругата му Кейти Гудланд имат две дъщери - Айви (6 г.) и Вивиен Джейн (5), както и син Луис (2).


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХАХАХА

    1 0 Отговор
    Тези явно не знаят поговорката " Я камилата, я камиларя" и "Човек предполага ,а Господ разполага"!
  • 2 Чичо Тончо

    1 0 Отговор
    Ум царува, ум робува, ум патки пасе!
  • 3 Какви пророци

    0 0 Отговор
    и какви дертове , малийййййййййй. Къде бил роден и къде щял да играе. Приказката за Нероден Петко.