Last news in Fakti

23 Август, 2023 09:00 2 318 4

Роналдо полудя: Крещи на съдия, блъска човек (ВИДЕО)

  • кристиано роналдо-
  • ал насър-
  • футбол

Гневът на Кристиано бе породен от два спорни момента в наказателното поле на противника

Роналдо полудя: Крещи на съдия, блъска човек (ВИДЕО) - 1

Кристиано Роналдо изпусна нервите си в края на първото полувреме на мача от азиатската Шампионска лига срещу Шабаб Ал-Ахли. Докато играчите се прибираха към тунела за почивка, португалецът първо се разкрещя на съдията, а след това блъсна в гърдите мъж на терена, който искаше да си направи селфи със звездата.

Гневът на Кристиано бе породен от два спорни момента в наказателното поле на противника. Той първо падна след единоборство със защитник, а след това топката срещна ръката на съперник след негов удар със странична ножица.

След съдийския сигнал за край на първото полувреме при резултат 1:1, 38-годишният Роналдо започна да крещи на главния рефер Фу Минг, размахвайки ръка пред лицето му. На път за съблекалнята той сложи пръст на окото си няколко пъти и извика: "Събуди се, събуди се, по дяволите!"

В този момент на пътя му се изпречи мъж от служебните лица на мача с намерение да си направи селфи с него. Ядосаният Роналдо обаче не само че се спря, а блъсна човека в гърдите.

През втората част Ал-Насър стигна до победата с 4:2, а Кристиано се отчете с асистенция в 7-ата добавена минута за четврътото попадение.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ганьо

    11 2 Отговор
    Тоя мизерник съвсем е полудял след като е гледал как Меси не докосва купата и шашна всички бели якички какво става какво става, до като не дойде истинския капитан на отбора да я вземе и вдигне пръв!!! Музея му в Мадейра само паяжини трябва да има!!!
  • 2 зелен петел

    0 0 Отговор
    Добре е,че със страничната ножица не е орязал мрежата на вратата на противника!.
  • 3 лют пипер

    3 1 Отговор
    Жена му го е ядосала и Рони се чуди на кого да си го изкара.
  • 4 Ганьо

    1 1 Отговор
    Меси е злобен медиен балон!!!