Last news in Fakti

25 Август, 2023 19:09 4 394 5

Почина 22-годишен талант

  • спорт

Колоездачът почина след инцидент

Почина 22-годишен талант - 1
Снимка: БГНЕС

Белгийският колоездач Тейл Де Декер загина при сблъсък с автомобил по време на тренировка, съобщиха от неговия отбор Lotto Dstny.

Де Декер претърпя операция и по-късно беше откаран в университетската болница в Антверп в медикаментозна кома. Той почина без да дойде в съзнание два дни след инцидента.

"Опустошени сме от загубата на нашия колоездач", каза изпълнителният директор на отбора Стефан Ело. Де Декер беше на 22 години и спечели състезанието Париж-Рубе до 23 години през 2023 г, предава БТА.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 0 Отговор
    Бог да го Прости Мир на Душата му
  • 2 Крайности

    3 6 Отговор
    Прекрасен донор, би казал някой лекар. Жалко за погубената младост, но е факт че ако искаш да оцелееш срещу близо 2тона метал по-добре да избягваш местата на движението им. Не съм виждал вело състезание и обиколка на някоя местност където едновременно с колоездачите да се надпреварват и автомобили. Дано тези с колелата се осъзнаят и тренират на безопасни места.
  • 3 ХАХАХА

    1 6 Отговор
    То затова не хубаво много да си талантлив ,а за гений да не говорим ! Господ дава ,ама рано си го взема!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.