Last news in Fakti

29 Август, 2023 15:54 1 025 0

Хари Магуайър остава в Манчестър Юнайтед

  • уест хем-
  • хари магуайър-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол

Контузията на Рафаел Варан означава, че мениджърът Ерик тен Хаг иска да има повече опции в отбрана, но „чуковете“ все още не се отказват от надеждата да подпишат с английския национал

Хари Магуайър остава в Манчестър Юнайтед - 1

Манчестър Юнайтед изглежда готов да отхвърли последната оферта на Уест Хем за защитника Хари Магуайър, съобщава talkSPORT. Контузията на Рафаел Варан означава, че мениджърът Ерик тен Хаг иска да има повече опции в отбрана, но „чуковете“ все още не се отказват от надеждата да подпишат с английския национал.

Уест Хем вече прати едно предложение от 30 милиона паунда за Магуайър по-рано през прозореца, което беше прието от „червените дяволи“, но сделката пропадна заради желанието на централния бранител да получи сериозна компенсация при напускането си на „Олд Трафорд“.

Сега обаче 30-годишният бивш капитан на Ман Юнайтед изглежда ще остане в тима на Тен Хаг заедно с Виктор Линделоф, Лисандро Мартинес и Ерик Баи, които в момента са единствените трима здрави централни защитници.

Не се очаква Баи да се задържа още дълго време на „Олд Трафорд“, тъй като на хоризонта се задава неизбежен трансфер в Саудитска Арабия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА