Last news in Fakti

5 Септември, 2023 16:10 1 786 2

Заради феновете си: Левски взе нищожна сума за отстраняването на Шкупи

  • левски-
  • фенове-
  • футбол-
  • шкупи-
  • уефа-
  • глоба

Причината затова са наказанията, които наложи УЕФА на „сините“ за мачовете с тима от Северна Македония

Заради феновете си: Левски взе нищожна сума за отстраняването на Шкупи - 1

Едва 20 000 евро от парите, които се полагат на Левски за отстраняването на Шкупи, са влезли в клубната каса, пише днес в. Мач Телеграф“.

Причината затова са наказанията, които наложи УЕФА на „сините“ за мачовете с тима от Северна Македония. Родният гранд бе санкциониран от централата в Нион с по 40 000 евро за гостуването в Скопие и реванша в София. От „Герена“ се надяваха, че ще минат метър, но това не се случи. Радостното е, че феновете си взеха поука и втората среща с Апоел Беер Шева мина доста кротко. Иначе в гостуването в Израел „сините“ нямаха агитка.

В Левски треперят в момента и за първата среща с Айнтрахт. Затова не могат да си направят пълна капитулация на парите, които заработиха покрай еуфорията на феновете от доброто представяне в Европа. Срещу германците в София „сините“ на няколко пъти са получили упреци, че фенове са задръстили пътеките в секторите. Освен това попадението на Фадига предизвика и нахлуване на терена от страна на запалянковци от Сектор В и Сектор Б. Тимът е заплашен и от частично затваряне на секторите за следващото си домакинство.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пак е нещо

    4 4 Отговор
    шамар да е , аванта да е . 20 000 , ако искат още 40 000 да ги дадат наказаните от агитката . хаха Само Левски оле
  • 2 А ЦСКА колко взе ?!

    10 7 Отговор
    Левски е отборът на народа и го издържаме , няма да го оставим , като тирето да я докара, така, че на чужд гроб не плачи , гледай си кочината и прекръстените отборче и треньорче !