Last news in Fakti

13 Септември, 2023 22:00 2 285 3

Преводач извади кирливи ризи на Испания от Мондиал 2018

  • испания-
  • мондиал 2018-
  • футбол-
  • алекс пеня-
  • преводач

Преводачът пази най-лоши спомени от бившия защитник на Барселона - Жерар Пике

Преводач извади кирливи ризи на Испания от Мондиал 2018 - 1

Мексиканецът Алекс Пеня, който бе преводач на испанския национален отбор в Русия по време на Световното първенство през 2018 година, разкри любопитни неща от кухнята на Ла Фурия.

Три години преди Мондиал 2018 мексиканецът се мести от Гуадалахара в Москва, за да следва и да учи руския език. Предвид нуждата от испаноговорящ преводач, от Федерацията на Ла Роха се свързват с него. Освен че превеждал, Пеня отговарял и за събуждането на играчите всяка сутрин.

"Единственият, който беше готов сутрин, беше Иниеста. Само за него мога да кажа, че беше професионалист. Освен това футболистите бяха разделени на групички според отборите, в които играят.

Проблемът на Испания бяха алкохолът, цигарите и купоните. Влизах в общата зала и виждах бутилки от бира, цигари, наргилета… Дори ме помолиха в седем сутринта да им поръчам бира“, спомня си Пеня.

Преводачът пази най-лоши спомени от бившия защитник на Барселона - Жерар Пике. Според него той е човек, който не е стъпил здраво на земята и гледа останалите хора неуважително, с презрение дори.

Най-големият скандал Алекс Пеня обаче забърка с Даниел Карвахал. Той заяви, че десният бек на Реал Мадрид е искал секс с руско момиче, но бранителят отрече и се закани да заведе дело.

"Бях в кухнята с Начо Монреал, Дани Карвахал и Давид Де Хеа. Помолиха ме да поканя руски момичета на парти с тях. Отидохме в един от апартаментите в хотела, поръчаха си водка и наргиле. Изведнъж Карвахал ме помоли да кажа на една от тях, че иска сексуални услуги. Де Хеа пък прекара нощта с едно от момичетата, въпреки че вече беше срещнал бъдещата си съпруга", разкри Пеня.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кцлдлд

    0 0 Отговор
    Останах с впечатление, че руските момичета не отказват!

    Коментиран от #2

  • 2 езиковеди и диалектолози

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Кцлдлд":

    Ти много сериозно си взел на мехиканоса твърденията...... Колкото рускините отказват - толкова и ония със сомбрерата говорят само истината!!!
  • 3 Немо

    0 0 Отговор
    На това му се вика селска клюкарка Такива екземпляри не заслужават уважение. Каквото и да е ставало в съблекалнята, тия хора са те наели, допуснали са те до себе си и са ти плащали. Да почваш да вадиш компромати след толкова години е долно