Last news in Fakti

18 Септември, 2023 20:00 1 696 5

Кристиано Роландо предизвика фурор в Иран (ВИДЕО)

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • саудитска арабия-
  • ал насър-
  • иран

На Роналдо му бе връчен разкошен персийски килим от президента на Персеполис

Кристиано Роландо предизвика фурор в Иран (ВИДЕО) - 1

"Добре дошъл, Роналдо!" Иранците посрещнаха португалската звезда на Ал-Насър в понеделник, който пристигна в Техеран за среща с местния Песеполис, съобщи АФП. Този мач стана възможен заради затоплените дипломатически отношения между Иран и Саудитска Арабия.

Кристиано Роландо и съотборниците му бяха поздравени от виковете на десетки ирански фенове, които бяха посрещнати при слизането им от автобуса на летище "Имам Хомейни".

На Роналдо му бе връчен разкошен персийски килим от президента на Персеполис. Огромни транспаранти с надписи "Добре дошли!" с портретите на футболистите на Ал-Насър бяха закачени на всички мостове през иранската столица, която не е свикнала да посрещна световни спортни звезди заради дипломатическото си изолиране.

"Много е вълнуващо", казва 28-годишният Навид Борнанифар, който е фен на Кристиано Роналдо. Той се надява да гледа хубав мач между звездите на Ал-Насър и Персеполис.

За съжаление нито един привърженик няма да може да види на живо мача между двата отбора на 90-хилядния стадион "Азади" заради наказание на Азиатската конфедерация, наложено на Персеполис заради противоречиво съобщение в профила на отбора в Инстаграм. Срещата обаче ще бъде излъчена по телевизията.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 факт

    4 2 Отговор
    Роналдо помага и дава пари за Палестина ! Оная табуретка Меси,дава пари да не му приключат родата мафията и него !
  • 2 еалиста

    7 0 Отговор
    Да ,това е Роналдо!!!!! Как грачат но БНР и БНТ за "режима" в Иран, но се оказва, че Иран е на светлинни години от нас по отношение на суверенитет , независимо от западният терористичен свят! Академика, Боко, Кирчо, Пеевски Тагаревски , са паднали на колене пред американското и британско посолства и изпълняват безропотно, всичко което им е наредено! И по време на турско, не е имало такива послушници!

    Коментиран от #4

  • 3 Левскар

    3 0 Отговор
    Тоя Роналдо го знам кой е ,ама оня от заглавието РоЛандо за за пръв път го чувам...
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.