Last news in Fakti

18 Септември, 2023 22:20 4 159 2

Гуардиола се присмя на Ман Юнайтед (ВИДЕО)

  • пеп гуардиола-
  • манчестър сити-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол

След като „червените дяволи“ бяха много активни през летния трансферен пазар, привличайки Мейсън Маунт, Андре Онана, Рамсус Хойлунд, Серхио Регилон и Софиан Амрабат, то се очакваше тимът да се конкурира с „гражданите“ за върха в Англия

Гуардиола се присмя на Ман Юнайтед (ВИДЕО) - 1

Мениджърът на Манчестър Сити – Хосеп Гуардиола, даде брутален отговор на въпрос, зададен за началото на сезона на градския съперник Манчестър Юнайтед.

След като „червените дяволи“ бяха много активни през летния трансферен пазар, привличайки Мейсън Маунт, Андре Онана, Рамсус Хойлунд, Серхио Регилон и Софиан Амрабат, то се очакваше тимът да се конкурира с „гражданите“ за върха в Англия.

Лошият старт на Ман Юнайтед обаче донесе шест точки от възможни 15, а Гуардиола говори преди първия мач на отбора му в групите на ШЛ срещу Цървена звезда.

„Знаете колко силен е Арсенал, видя се вчера на „Гуудисън Парк“. Ливърпул отново се завърнаха и са обратно“, каза той, след което беше попитан за Юнайтед.

Той се присмя и каза: „Е, те не стартираха както очакваха. Същият случай е и с Челси. Но винаги Ман Юнайтед и Челси ще намерят ритъма“, продължи той.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Агренел

    2 1 Отговор
    Много е лесно да се смееш като валят арабски пачки! Къде бяхте когато ви купиха арабите? Колко години не бяхте повирисвали титла? И като с тези арабски пачки няколко пъти ви спасяват, уж проверки, уж наказания, да, ама не! Яко шарят арабите и си я карате през просото и за трансфери и за всичко. Но колкото и да валят, няма да стигнете 30 титли , никога! Ако се разкарат евреите, тогава ще видим, който се смее последен най-добре се смее!
  • 2 СССА

    1 0 Отговор
    До тоя под мен, кой не харчи пари в днешно време ,я виж колко пари са дали сити последните 10 г и виж другите отбори,арматурист,боли ли боли,яко лабут под път и над път с години , хахха,просто човека знае как се управлява отбор...