Last news in Fakti

27 Септември, 2023 22:20 1 130 0

Нигерийски журналист изригна и заплаши, че Осимен ще си тръгне от Наполи като свободен агент

  • виктор осимен-
  • наполи-
  • футбол-
  • журналист-
  • ома акатуба

Повод за неговия гневен изблик стана осмиващото видео, което клубът публикува в ТикТок заради дузпата, която нападателят пропусна срещу Болоня

Нигерийски журналист изригна и заплаши, че Осимен ще си тръгне от Наполи като свободен агент - 1

Нигерийският журналист Ома Акатуба, който е близък приятел на Виктор Осимен, разбуни духовете с видео в Х (доскоро Туитър), в което остро разкритикува Наполи и намекна за бъдещо напускане на голмайстора. Повод за неговия гневен изблик стана осмиващото видео, което клубът публикува в ТикТок заради дузпата, която нападателят пропусна срещу Болоня.

“Абсолютно невероятно е, срам и позор. Недопустимо и смехотворно е за клуб да направи това, и то не за който и да е играч, а за най-добрия си играч. Това е най-добрият нападател в Италия, който е и номиниран за “Златната топка”. Така ли се отнасяте с него? Само защото не е вкарал в два-три мача? Какви ще бъдат последствията ли? Наполи ще загуби Осимен. Това е причината, заради която играчът не поднови договора си. Запитайте се защо играч, който би трябвало да е щастлив в своя клуб, не е преподписал при само една оставаща година от договора си. Този човек, който държи Наполи (Аурелио Де Лаурентис - б.р.) се възприема като Ел Чапо на трансферния пазар, Ел Чапо на футболния бизнес. В крайна сметка ще загуби своя играч за без пари. След като инвестираха 70 млн. евро за Виктор, може да не получат нищо за него”, заяви Акатугба във видеото.

Също така в своя коментар към видеото той отговори на потребител, пишейки: “Действията на Наполи ми напомнят за сценарий, при който жена си търси причина да скъса с мъж и когато той ѝ осигури такава, тя ентусиазирано грабва тази възможност”.

По-късно журналистът обаче отново използва Х, за да се извини на феновете на Наполи за своята неъздържана реакция, която според него е била криворазбрана. Той подчерта, че е изтрил въпросното видео, както и че е изразил своята позиция относно действията на клуба, а не тази на Осимен.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА