Last news in Fakti

5 Октомври, 2023 14:00 1 108 1

Съдията, ощетил Ливърпул, няма да им свири мачове до края на сезона

  • дарън ингланд-
  • ливърпул-
  • тотнъм-
  • съдия-
  • висша лига

Арбитърът сътвори чудовищен скандал с неадекватните си действия на ВАР

Съдията, ощетил Ливърпул, няма да им свири мачове до края на сезона - 1

Съдията Дарън Ингланд, който закопа Ливърпул срещу Тотнъм, отменяйки редовен гол на „червените“, няма да им свири мачове до края на сезона, но и няма да загуби работата си, твърди „Телеграф“.

Арбитърът сътвори чудовищен скандал с неадекватните си действия на ВАР.

Въпреки огромната си издънка, Ингланд все пак е запазил подкрепата си на шефа на съдиите Хауърд Уеб и няма да бъде уволнен, макар че феновете на Ливърпул със сигурност искат главата му.

След кръга този уикенд има пауза заради мачовете на националните отбори, като по време на този период Уеб се надява, че напрежението ще понамалее, преди да се вземе окончателното решение за завръщането на Ингланд.

Реферът ръководи мачове от Висшата лига от август 2020-а, а през миналата година бе промотиран и като международен рефер. Преди случилото се с Ливърпул, той направи и други грешки, като потвърди дузпа за Астън Вила срещу Палас и отмени неправилно гол на Бърнли срещу Нотингам.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тома

    6 0 Отговор
    Ами нали точно такива съдии се държат от букмейкарите да им перат порите.А мучо нека да залага