Last news in Fakti

16 Октомври, 2023 20:00 945 0

Катарски шейх се насочва към Тотнъм след неуспеха с Манчестър Юнайтед

  • тотнъм-
  • манчестър юнайтед-
  • катар-
  • ясим бин хамад ал-тани-
  • футбол

Затова сега шейх Ясим ще се опита да придобие лондонския Тотнъм

Катарски шейх се насочва към Тотнъм след неуспеха с Манчестър Юнайтед - 1

Катарският шейх Ясим бин Хамад ал-Тани, който обяви, че оттегля офертата си за Манчестър Юнайтед, след като семейство Глейзър реши да продаде 25% от акциите на „червените дяволи“ на Сър Джим Ратклиф, ще се опита да пренасочи инвестициите си към друг английски отбор.

На Острова съобщават, че катарците са твърдо решени да имат клуб във Висшата лига и да се съревновават на това поле с регионалните си конкуренти Саудитска Арабия и ОАЕ, които инвестират в Нюкасъл и Манчестър Сити. Затова сега шейх Ясим ще се опита да придобие лондонския Тотнъм.

По-рано през тази година президентът на Пари Сен Жермен - Насер Ал-Хелаифи, който имаше ролята на съветник и при изготвянето на несполучливата оферта на шейх Ясим за Манчестър Юнайтед, проведе среща с президента на „шпорите“ - Даниел Леви, за да обсъди евентуални инвестиции в лондонски клуб. „

Катар Спортс Инвестмънтс“ обаче в момента няма реални планове за участие в лондонския клуб, което отваря вратата на шейх Ясим. Последният е готов да отправи оферта дори за закупуването на целия клуб.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА