Last news in Fakti

8 Октомври, 2023 08:20 1 414 2

Интер Маями и Меси отпаднаха от плейофите в МЛС

  • лионел меси-
  • футбол-
  • интер маями-
  • синсинати

Публиката полудя след влизането на Меси в игра през втората част, но дори това не помогна за да бъде избегнато поражението

Интер Маями и Меси отпаднаха от плейофите в МЛС - 1

Лионел Меси се завърна в игра за Интер Маями срещу Синсинати. "Чаплите обаче загубиха с 0:1 и . Тази загуба слага край на надеждите на Интер Маями за плейофите, въпреки че остават два мача преди края на редовния сезон.

Публиката полудя след влизането на Меси в игра през втората част, но дори това не помогна за да бъде избегнато поражението.

ФК Синсинати имаше проблеми през голяма част от първото полувреме. Интер Маями контролираше притежанието и имаше няколко удара, един от които в гредата.

Мениджърът на гостите - Пат Нунан, каза, че клубът трябвало да заиграе с повече смелост след необичайно лошо първо полувреме.

Силната игра на вратаря на Интер Маями - Дрейк Календър, на 26-ия му рожден ден спаси Интер Маями в началото второто полувреме.

Все пак Синсинати поведе чрез Алваро Бареал в 78-ата минута, което се оказа достатъчно за да донесе трите точки на тима си.

Победата е 20-та в лигата за Синсинати, а те остават еднолични лидери и най-добре представящия се отбор в първенството на САЩ.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Меси провали Интер Маями

    2 1 Отговор
    Меси Нулата не е вкарвал гол за Интер Маями в 10 поредни мача. Срам!
  • 2 Радостин

    1 0 Отговор
    Меси е обикновен медиен балон.