Last news in Fakti

15 Октомври, 2023 13:45 1 231 6

Арестува мъжа, който наръга фен на Левски

  • левски-
  • фенове-
  • футбол-
  • северна македония

Инцидентът се случи броени часове преди началото на квалификационния мач между Шкупи и Левски на стадион „Тодор Проески“, когато няколко коли с български фенове преминали през албанския квартал „Чаир“ в Скопие

Арестува мъжа, който наръга фен на Левски - 1

Полицията в Северна Македония арестува мъжа, който преди гостуването на Левски на Шкупи наръга фен на „сините“. Преди около 3 месеца задържаното в неделя лице направи опит за покушение над 29-годишния привърженик на Левски – Драгомир Андонов.

Инцидентът се случи броени часове преди началото на квалификационния мач между Шкупи и Левски на стадион „Тодор Проески“, когато няколко коли с български фенове преминали през албанския квартал „Чаир“ в Скопие.

Издирваният мъж е бил заловен рано в неделя сутрин на ГКПП „Кафасан“, като мъжът се е опитал да влезе в Северна Македония от Албания.

Ето какво гласи прессъобщението на полицията в Северна Македония:

„На 14 октомври около 08:20 ч., на ГКПП "Кафасан" при влизане в РСМ е задържан А.Д. (21) от Скопие, който беше издирван със заповед, поради основания за подозрение за престъпление, извършено на 27.07.2023 г. на улица "Цветан Димов“ в Скопие срещу фенове на ФК "Левски" от София. След като случаят бъде напълно документиран, ще бъде изпратено съответното заявление до публичната администрация на Скопие"


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Албанците

    11 0 Отговор
    Сам албанец няма да видиш! Винаги са на глутница! Отмъстителни са до безкрай! Ако все пак се случи да го хванеш самичък, е като ученичка! Но е сигурно че ще се върне с глутницата и ще ви наръга! Чакайте да влязат в Европа, и тъмните африканци ще и се сторят на Европа ангели!

    Коментиран от #3

  • 2 Арестува ?!

    9 0 Отговор
    АрестуваХА !!! Уникално заглавие!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 100 % съм съгласен

    6 0 Отговор
    Все едно, че си дал описание на български ром /ц и г а н и н/ ... АБСОЛЮТНО СЪЩОТО ПОВЕДЕНИЕ ИМАТ И ПРИМАТИТЕ ОТ ГЕТАТА В БЪЛГАРИЯ !!! Ромеите от гетото имат идентично държание, като албанците, които си описал. Сами са тихи като вода, но обикновено ходят на тумби по 7-8 до 10-15 .... И така се чувстват много силни ... Това е точно малцинствения принцип - ходим по много и тероризираме останалите хора, които спокойно се придвижват сами. Точно, както биват тероризирани и убивани самотно живеещите възрастни хора по селата ... Влизат в домовете им през нощта и ги убиват за 10-15 лева останали от пенсийката им!
  • 5 Арнаути и серви

    8 0 Отговор
    Никакъв Европейски Съюз за тия българомразци.

    Коментиран от #6

  • 6 Не са българомразци

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Арнаути и серви":

    Те мразят всички християни! Бухат свинско и обичат само мюсюлманите!