Last news in Fakti

20 Октомври, 2023 07:30 1 295 0

Ливърпул готви изненадваща оферта за звезда на Наполи

  • ливърпул-
  • юрген клоп-
  • виктор осимен-
  • наполи-
  • футбол

На няколко пъти той е изпратил скаути на английския клуб да наблюдават изявите на нигерийския национал

Ливърпул готви изненадваща оферта за звезда на Наполи - 1

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп се интересува от трансфер на нападателя Виктор Осимен от Наполи, съобщава вестник Сън. На няколко пъти той е изпратил скаути на английския клуб да наблюдават изявите на нигерийския национал.

Германският специалист търси подходящ заместник на Мохамед Салах, чието бъдеще в тима от Мърсисайд изглежда все по-несигурно. Възможно е още през януари Салах да се премести в клуб от Саудитска Арабия, след като клубове от там предлагат сериозни суми за египтянина.

Виктор Осимен е готов да напусне Наполи заради сериозно неразбирателство с треньора на италианския шампион Руди Гарсия и според Клоп той ще пасне добре в Ливърпул.

По-рано през годината сериозен интерес към нападателя имаше от Манчестър Юнайтед и Челси, но от ръководството на Наполи определиха цена от 150 милиона паунда за голмайстора си. Именно това спря повечето кандидати да привлекат Осимен.

Досега обаче от Ливърпул не бяха изразявали желание за трансфера на звездата на Наполи.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА