Last news in Fakti

12 Ноември, 2023 10:21 2 746 1

БФВ обяви тридневен траур

  • спорт

Фатален инцидент на пътя

БФВ обяви тридневен траур - 1
Снимка: БФВ

С дълбоко прискърбие съобщаваме, че в тежък пътен инцидент загинаха Стефка Великова – президент и треньор на клуб Олимпиец (Плевен), както и двама състезатели от мъжкия отбор на клуба - Калоян Минков и Симеон Симеонов.

Българска федерация волейбол изказва най-дълбоки съболезнования на семействата, близките и приятелите!

Ще запомним Стефка Великова като отдаден колега и приятел на федерацията, голям радетел на българския волейбол, човек, който с ентусиазма, професионализма и добротата си запали искрата по любимия спорт сред много млади хора, един от най-главните мотори за развитието на волейбола в Плевен през последните години! Загубата за всички ни е огромна!

БФВ обявява тридневен траур, като всички официални срещи от спортно-състезателния календар в този период ще започват с минута мълчание, съобщиха от Българска федерация волейбол.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Министерство на спорта и транспорта

    3 2 Отговор
    А БФС обяви тридневен запой.