Last news in Fakti

16 Ноември, 2023 10:30 1 595 4

Левски се видя в чудо с една от трансферните си издънки

  • нейтън олдър-
  • левски-
  • футбол

Става дума за халфа Нейтън Олдър

Левски се видя в чудо с една от трансферните си издънки - 1

Левски постоянно прави нови и все неуспешни опити да облекчи финансовото си положение, разделяйки се с една от трансферните си издънки.

Става дума за халфа Нейтън Олдър. Той беше привлечен през лятото на 2022 г. Намерението беше националът на Кюрасао да бъде ползван във втория отбор на „сините“. Правилникът обаче не позволява 21-годишния футболист да играе за дубъла в Югозападната Трета лига.

Олдър през миналата есен взе участие в пет мача на първия отбор на Левски, а през пролетта игра под наем в Спартак (Варна). След като изпаднаха от елита, „соколите“ го върнаха на „Герена“.

В момента Нейтън Олдър само тренира на базата на Левски и отхвърля всички предложения за раздяла с клуба. Последното предложение е било да прекрати договора си по взаимно съгласие.

Националът на Кюрасао бил категоричен, че не иска да напуска, въпреки че е информиран за нулевия шанс да играе за отбора. Това означава, че ще продължи да тежи на бюджета на „сините“ със своята заплата. Договорът му с Левски е до лятото на 2025 година.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Хахахаха

    4 2 Отговор
    Купили си футболист от Кюрасао!!!😂😂😂😂
    Не, че някой в Левски знае къде е Кюрасао, или пък да е виждал глобус!
  • 4 славист

    0 0 Отговор
    Да де,ама са прибрали рушвета!?