Last news in Fakti

20 Ноември, 2023 08:30 1 521 4

Новак Джокович: Двете ангелчета ми дават сила

  • новак джокович-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • финалите на атр

Това е един от най-добрите сезони в кариерата ми

Новак Джокович: Двете ангелчета ми дават сила - 1

Новак Джокович определи сезон 2023 като един от най-добрите в кариерата му. 36-годишният сърбин спечели седмата си титла от Финалите на АТР и общо 98-ма за него, завършвайки годината като №1.

„Моментът е много специален. Това е един от най-добрите сезони в кариерата ми. Изправих се срещу местния любимец, който играе страхотен тенис, феноменален е", каза Ноле след успеха над Яник Синер с 6:3, 6:3.

"Много се гордея от представянето ми. Това са двама от най-добрите играчи в света - Синер и Медведев. Седмицата беше феноменална", продължи Джокович.

Носителят на 24 титли от Големия шлем сподели и какво е да играе пред децата си, които бяха на трибуните в Торино за финала. „Последните два дни те гледаха тенис, чувствам се добре. Вълнуващо е да играя пред тях и винаги искам да се представя добре, особено когато са на възраст, на която знаят какво става. Те ми дават сила, радвам се, че съм баща на тези две ангелчета“, коментира Ноле.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бате Гойко

    15 6 Отговор
    Няма как, човек без ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕННОСТИ, да не е НАЙ – ДОБРИЯТ В СВЕТА !!! Хвала ЛЕПО Ноле !!!
  • 2 Месията

    30 0 Отговор
    Джокович трябва да се изучава в учебниците по морал и етика !!! Той е-феномен, който е пример за дух и воля! Освен техника, физика, (поне първите-100 са на едно ниво), да успееш да превърнеш всички гадости срещу теб в позитивна енергия е свръхестествено! Ноле е Великан!!! Говори езици и е построил 50 детски градини в Сърбия !!! Посочете някой, който би си помислил да постигне същото !!!
  • 3 Майстора

    12 3 Отговор
    Той и Гришо върти едни ангелчета, ама на него те пък му вземат силиците.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.