Last news in Fakti

4 Януари, 2024 15:16 1 124 1

Проблеми за голям роден тим

  • футбол

Футболисти желаят да напуснат...

Проблеми за голям роден тим - 1
Снимка: БГНЕС

Четирима футболисти са подали молба за разтрогване на договорите си с Марек, информира БЛИЦ. Очаква се поне още толкова да сторят същото в следващите дни.

"Ситуацията за момента е критична. Дано се намери някакво решение, защото не се знае как ще започваме пролетния дял и как се завършим първенството във Втора лига. Дали изобщо ще го завършим", коментират фенове на Марек.

Наяве са неясноти за финансовото бъдеще на тима.

Отборът от Дупница е трети във временното класиране на Втора лига. Байерн Мюнхен е побеждаван в мач от ЕКТ на "Бончук", тези футболни времена вече са много далечни.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 опасни журналиститутки

    2 0 Отговор
    Не усещате ли, че с цитирането на ХЛЪЦ падате по-ниско от тях?