Last news in Fakti

7 Януари, 2024 10:00 859 0

Индзаги се закани на Ювентус

  • салернитана-
  • филипо индзаги-
  • ювентус-
  • футбол-
  • серия а

Само преди дни "морските кончета" претърпяха тежко поражение от торинци с 1:6 за Купата на Италия, но сега наставникът се закани, че тимът му ще даде доста по-сериозен отпор на именития си съперник

Индзаги се закани на Ювентус - 1

Треньорът на Салернитана Филипо Индзаги се закани на Ювентус преди сблъсъка между двата тима в неделя в Серия "А". Само преди дни "морските кончета" претърпяха тежко поражение от торинци с 1:6 за Купата на Италия, но сега наставникът се закани, че тимът му ще даде доста по-сериозен отпор на именития си съперник.

"Откакто съм тук не сме имали много лесни мачове, но въпреки това изигархме някои силни двубои. Не се притеснявам срещу кой съперник се изправяме. Ясно е, че ако Ювентус изиграе мача така, както може, ние няма много какво да направим. Срещу Милан обаче ние вече показахме, че можем да създадем проблеми на всеки. Няма нужда да проучвам Юве, достатъчно е да се каже, че играч като Киеза може и да не играе. Ние обаче имаме и феновете зад гърба си, които ще ни дадат крила да опитаме да поднесем изненада", заяви Индзаги.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА