Last news in Fakti

16 Януари, 2024 11:00 813 1

Лудогорец вади 700 хиляди евро за защитник

  • лудогорец-
  • грьонинген-
  • радинио балкер-
  • футбол

Представители на Лудогорец на няколко пъти през последните месеци на 2023-а ходиха до Нидерландия, за да гледат на живо изявите на Балкер

 Лудогорец вади 700 хиляди евро за защитник - 1

Шампионът Лудогорец е отправил оферта на стойност 700 хиляди евро към Грьонинген за защитника Радинио Балкер, твърди RTV Noord. 25-годишният футболист бе спряган за сигурно ново попълнение на Хакен, но офертата от българския шампион е променила ситуацията с нидерландския защитник.

Представители на Лудогорец на няколко пъти през последните месеци на 2023-а ходиха до Нидерландия, за да гледат на живо изявите на Балкер. Клуб от Чемпиъншип също проявява интерес към услугите на дефанзивния играч. Радинио Балкер е футболист на Грьонинген от лятото на 2021 г., когато се присъедини от Алмере Сити.

В настоящия му договор с нидерландския тим, който е до следващото лято, има опция за удължаването му с още една година. Този сезон той се отличи с три гола в 19 мача във втора нидерландска дивизия. Общо той има 53 мача за клуба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    0 0 Отговор
    Е с тоя вече най-накрая ще бият Крумовград и ще станат шампиони