Last news in Fakti

7 Февруари, 2024 14:30 1 139 1

Легенда на Реал се подигра с треньора на Барса: С лиценз от Катар и мачове пред 300 души...

  • шави-
  • футбол-
  • гути-
  • реал мадрид-
  • бараелона

Стилът, който Шави имаше като играч, и играчите, с които разполага, са нещо несравнимо

Легенда на Реал се подигра с треньора на Барса: С лиценз от Катар и мачове пред 300 души... - 1

Бившият футболист на Реал Мадрид - Хосе Мария Гутиерес, се подигра открито с треньора на Барселона Шави Ернандес в предаването „El Chiringuito“. Според Гути Шави не е слаб треньор, но е имало и по-добри избори от него за скамейката на Барса.

„Стилът, който Шави имаше като играч, и играчите, с които разполага, са нещо несравнимо. Страхотен треньор е този, който може да използва прецизно качествата на играчите, които има. Шави не беше готов да дойде в Барселона. Когато получиш лиценз в Катар и тренираш там за мач пред 300 души... Не е същото като да седиш на пейката на Барселона“.

„Има хора, които са по-подготвени, а има и такива, които все още трябва да работят в други клубове, за да натрупат опит и да отидат в по-голям клуб, независимо дали е Шави или който и да е друг треньор. За мен Шави е добър треньор за Барса и всеки друг отбор, но мисля, че иска да скрие това, което не прави добре с коментари за съдиите. За него е по-лесно да каже, че съдиите свирят за Реал Мадрид, отколкото да признае пред себе си, че отборът не играе добре на нивото, на което той иска“, каза Гути.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ⚜️Просветен⚜️

    3 2 Отговор
    Достоен Мадридист, играл винаги за отбора и никога за себе си! Изказване в десятката!