Last news in Fakti

8 Февруари, 2024 06:30 766 5

Левски победи латвийци в последната си контрола в Турция (ВИДЕО)

  • футбол-
  • левски-
  • контрола-
  • турция-
  • рига

След като в предишните два мача "сините" надиграха Динамо Киев, Шахтьор Донецк U19, възпитаниците на Николай Костов победиха и латвийския Рига с 3:1

Левски победи латвийци в последната си контрола в Турция (ВИДЕО) - 1

Левски записа трета пореден успех по време на зимния си подготвителен лагер в Турция. След като в предишните два мача "сините" надиграха Динамо Киев, Шахтьор Донецк U19,възпитаниците на Николай Костов победиха и латвийския Рига с 3:1.

Срещата не започна никак добре за"сините", които допуснаха гол още в шестата минута. Райвис Юрковскис беше изпуснат от отбраната на Левски и с диагонален удар откри резултата в полза на латвийците.

Възпитаниците на Николай Костов стигнаха до изравнително попадение четвърт час по-късно, когато Марин Петков бе отлично изведен от Рикардиньо и изравни резултата.

В заключителните минути на първата част българският тим стигна до пълен обрат, когато отново Рикардиньо бе главното действащо лице. Бразилският нападател бе фаулиран в наказателното поле и реализира отсъдената дузпа.

Началото на втората част започна така, както завърши първата - с гол за Левски. Играчите на Рига сгрешиха при изнасянето на топката и Джавад ел Джемили се възползва по най-добрия начин като отбеляза 3-ти гол за "сините".

До края на мача латвийците се опитаха да се върнат в мача, но така и не успяха да стигнат до ново попадение във вратата на Пламен Андреев. Българският тим също пропусна няколко изгодни ситуации на контраатака. Така Левски завърши подготвителния си лагер в югоизточната ни съседка с баланс от четири победи и четири поражения.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левскар

    3 1 Отговор
    Ами браво дано са направили добра подготовка и да се представим добре през Пролетния полусезон.Успех момчета и САМО ЛЕВСКИ!!!!!
  • 2 Хитрото

    2 3 Отговор
    В следващият мач успех срущу Горно Нанадолнище.

    Коментиран от #3, #5

  • 3 Аа може

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Хитрото":

    Да е мач сьс Световния шампион от Иран.Нарича се Фк ТРАКТОР буууххааха.

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.