Last news in Fakti

8 Февруари, 2024 07:30 762 0

Мач за Купата на Германия бе отложен заради наводнен терен

  • саарбрюкен-
  • борусия мьонхенгладбах-
  • футбол-
  • купа на германия-
  • наводнен терен

Новата дата на срещата ще бъде уточнена допълнително

Мач за Купата на Германия бе отложен заради наводнен терен - 1


Четвъртфиналният мач от турнира за Купата на Германия по футбол между Саарбрюкен и Борусия Мьонхенгладбах беше отложен заради лошото състояние на терена след проливния дъжд, излял се в последните часове над града, съобщава "Скай Спорт".

Двубоят трябваше да се играе на домашния стадион на Саарбрюкен, но главният рефер реши да го отложи по време на загрявката на футболистите заради наводнения терен. Новата дата на срещата ще бъде уточнена допълнително.

"Бихме се радвали да играем. Но когато погледнете терена, беше абсолютно правилно решение да не започне този мач. Просто е твърде опасно, а здравето на играчите е на първо място", коментира спортният директор на Борусия Мьонхенгладбах Роланд Виркус.

Това е последната среща от четвъртфиналната фаза на турнира. За полуфиналите вече се класираха отборите на Байер Леверкузен, Кайзерлаутерн и Фортуна Дюселдорф.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА