Last news in Fakti

7 Февруари, 2024 15:14 2 021 3

Десподов се изстреля като с космическа ракета

  • футбол

Българинът сякаш абонира приза за Играч на месеца в Гърция

Десподов се изстреля като с космическа ракета - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Кирил Десподов отново беше избран за Играч на месеца в гръцкото първенство. Българската звезда грабна приза за декември, а сега това се случи и за месец януари.

Крилото впечатли най-вече срещу Панатинайкос. Десподов вкара и двата гола за домакините от ПАОК при 2:1 в дерби на "Тумба".

При първото си попадение в дербито той надбяга защитник на гостите и не остави шансове на стража с перфектен изстрел. Последният гол в мача пък дойде след като Десподов даде пас в коридор още в половината на ПАОК, след това избяга от трима защитници на Панатинайкос без топка, получи кълбото на точката за дузпата и литна вратаря и защитата на гостите, за да скъса мрежата.

ПАОК Солун е на първа позиция в класирането на гръцкия шампионат с 50 т. АЕК има 48, Панатинайкос 47, Олимпиакос 41.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фен на ПАОК

    12 1 Отговор
    Браво Кире!!! Само така!!
    Айде, ПАОКАААААРА!!
  • 2 УЗО

    8 1 Отговор
    Мастиката прави чудесааа...
  • 3 Герен

    8 2 Отговор
    Левскар бях(до кът танас дойде) но за Десподов с уважение сега. Добър и според мен честен футболист.Беше при лудите и игра силно срещу тиретата. Сега е върхът.