Last news in Fakti

9 Февруари, 2024 09:30 2 926 5

Стана ясно какви пари прибира ЦСКА за трансфера на Назон в Кайзериспор

  • дюкенс назон-
  • цска-
  • футбол-
  • кайзериспор-
  • трансфер

ЦСКА е продал Назон в Турция за повече пари

Стана ясно какви пари прибира ЦСКА за трансфера на Назон в Кайзериспор - 1

Изненадващите новини за Дюкенс Назон и ЦСКА продължават, въпреки че той вече е футболист на Кайзериспор. Именно с преминаването му в турския клуб са свързани няколко любопитни подробности, пише БЛИЦ.

Очакваше се цената на Назон да спадне след провалената сделка с кипърския Пафос. Тогава местни медии обявиха, че трансферът е на стойност 600 000 евро. Нещо, което после бе потвърдено и от Борисовата градина.

Сега обаче се оказа, че ЦСКА е продал Назон в Турция за повече пари. В касата на „червените“ влизат 630 000 евро. Те ще бъдат изплатени на два транша. Първо 400 000 евро, а после и остатъка.

Самият футболист също ще взима по-голяма заплата. Тя е ще е двойно повече от сумата, която получаваше всеки месец в Борисовата градина.

Доста интересна е и новината, че треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро изобщо не е разбрал за трансфера на Назон. Той е научил за всичко чак на самата финална права.

В деня, в който националът на Хаити заминал на финални преговори и медицински прегледи в Турция, Ел Маестро имал друга информация. Самият Назон му казал, че тръгва спешно за Париж по лични дела. Той уведомил посред нощите сръбския специалист, че до часове му се налага да е във френската столица и поради тази причина ще пропусне следващите две тренировки.

Назон обаче изобщо не планирал за пътува за Париж, а за Турция.

„В интерес на истината после Дюкенс се е обадил лично на Нестор, за да му се извини. Но е трябвало да се пази всичко в тайна. Така му заповядали Ганчеви“, твърдят достоверни източници.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Очевидец храбър

    4 1 Отговор
    Значи мангалът са го ШИТНАЛИ за без пари !!!

    Коментиран от #2, #5

  • 2 Ха ха

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Очевидец храбър":

    Че защо да плащат данъци Ганчовци?Един млн.в куфарче и "Пей сърце".

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.