Last news in Fakti

15 Февруари, 2024 11:40 871 2

Левски с интерес към национален вратар

  • цска 1948-
  • даниел наумов-
  • левски-
  • футбол

Вчера стана ясно, че „сините” следят ситуацията около още един играч на „червените”

Левски с интерес към национален вратар - 1

Ръководството на Левски се интересува от вратаря на ЦСКА 1948 Даниел Наумов.

Националният вратар има договор до 30 юни и не смята да го подновява, така че „червените“ от Бистрица не биха отхвърлили дори предложение от 50 000 лв. в момента пред варианта той да си тръгне без пари през лятото, пише „Мач Телеграф” в днешния си брой.

Вчера стана ясно, че „сините” следят ситуацията около още един играч на „червените”. Става дума за крилото Педриньо.

От столичния гранд са влезли в преговори с колегите си от Бистрица и са отправили оферта за фланговия нападател. Предложението на Левски е 200 хил. евро и процент при следващата продажба на играча. От ЦСКА 1948 са поискали 300 хил. евро и 50% при последващ трансфер на Педриньо, научи Gong.bg.

Шампионът Лудогорец пък е пред трансферен удар с капитана на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев. Двете страни все още преговарят, като към момента няма подписан договор. При заминаването на шампионите за Швейцария вчера, ръководството на клуба не отрече информациите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пръц

    1 3 Отговор
    Дайте хлеб на малката перука,че Николетка чака дете от баща му .
  • 2 Сандо

    1 0 Отговор
    Според мен Наумов има застой в развитието си и не е нужен на Левски.