Last news in Fakti

19 Януари, 2014 11:51 824 0

12 шамара за съперниците на Юве след голов трилър в Торино

  • ювентус-
  • серия а-
  • 12 шамара-
  • трилър-
  • торино-
  • сампдория-
  • рома

Точни за домакините бяха Видал на два пъти, Йоренте и Погба

12 шамара за съперниците на Юве след голов трилър в Торино - 1
Снимка: БТА/ AP

Италианският шампион Ювентус победи Сампдория с 4:2 у дома в среща от 20-ия кръг на калчото и постигна рекордна 12-а поредна победа в първенството.

Възпитаниците на Синиша Михайлович бяха последният тим, успявал да измъкне трите точки от „Ювентус стейдиъм“, но във вчерашния мач бяха надиграни и не успяха да се противопоставят на „бианконерите“.

Точни за домакините бяха Видал на два пъти, Йоренте и Погба. Бардзали си отбеляза автогол, а Габиадини се разписа в 70-ата минута за „моряците“. Въпреки че бяха безупречни в предни позиции, момчетата на Антонио Конте допуснаха детински грешки в отбрана и можеха да изпуснат победата в края. Френският полузащитник Погба обаче вкара поредния си брилянтен гол, слагайки точка на спора четвърт час преди края на двубоя.

Юве е първи с 55 точки след 20 мача, следван от Рома, който вчера победи Ливорно с 3:0. Двата тима ще се изправят един срещу друг във вторник в среща от Копа Италия.

Днес пък ще се изиграят и останалите двубои от кръга на Апенините. Лацио гостува на Удинезе, а Милан приема хита Верона в най-интересните сблъсъци. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА