Last news in Fakti

12 Март, 2024 07:00 1 376 2

Григор Димитров с отлична победа в САЩ

  • спорт

2:0 сета в мача с Манарино, Димитров не допусна пробив

Григор Димитров с отлична победа в САЩ - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Григор Димитров постигна чиста победа в 1/16-финалите на Мастърса в Индиън Уелс. Българинът надигра Адриан Манарино от Франция.

6:3, 6:3. Димитров направи 3 пробива (1 в първия и 2 във втория сет).

Манарино е 21-ви в ранглистата на АТП. В осминафиналите в САЩ Димитров ще играе с Данийл Медведев или Себастиан Корда, които в момента са в трети сет на мача помежду им.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    0 1 Отговор
    Григоре, ако те огрее българската синоптичка Натали, вземай я и не му мисли, че нашите от много избиране поостаряха, но ти поне имаш избор голям, питай натали, в очакване са на Кенана, заведи я при животните, затворени в клетките, миже да и Ареса Асково село вече, от европейски град стана дивотия, а най много има в София в НС от Асково, всеки бяга, а родителите на Григор, което им прави чест, вместо да живеят на луната си останаха честни скромни и не алчни в ХАСКОВО, за което им благодарят много хора останали да преживяват макар и адски трудно в града гражданите.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.