Last news in Fakti

26 Март, 2024 08:30 1 051 3

Левандовски отказал умопомрачителна сума от араби

  • барселона-
  • роберт левандовски-
  • саудитска арабия-
  • футбол

Полякът няма намерение да си тръгва от Каталуня

Левандовски отказал умопомрачителна сума от араби  - 1
Снимка: БГНЕС

Централният нападател на Барселона Роберт Левандовски е отказал невероятна сума на тим от Саудитска Арабия. Говори се, че полякът е казал “Не” на 100 милиона евро годишна заплата в азиатската страна.

Намеренията на острието на каталунците е да остане възможно най-дълго време на “Камп Ноу”, помагайки на Барса да печели трофеи на местна и европейска почва.

Лева има 53 гола в 85 мача с екипа на каталунците.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фифи сладката

    4 0 Отговор
    Роберт Левандовски си има достатъчно пари в сметката си. Няма да ги изхарчи докато е жив. За какво са му повече? Достатъчно е да има комфорт,а не стрес от ново доказване на способностите си.
  • 2 Баш Батка

    1 2 Отговор
    Отказал е защото е мозъчен хирург явно. Тея ритнитопковци и запалянкОВЦИ трябва да ги забранят и да слезнат на земята.
  • 3 72620

    2 1 Отговор
    Левандовски е изключителен футболист но е и много специален като човек перфекционист и парите не са му самоцел за да живее в арабският свят ,той не спи в стая в която има телевизор и телефон ....там е за аржентински гаучоси