Last news in Fakti

13 Април, 2024 09:57 557 0

Нападател на Интер е сред целите на ПСЖ

  • интер-
  • маркус тюрам-
  • псж-
  • футбол

Според източника парижани търсят заместник на Килиан Мбапе, който ще напусне клуба като свободен агент след края на сезона

Нападател на Интер е сред целите на ПСЖ - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Интер Маркус Тюрам е сред целите на френския шампион Пари Сен Жермен за летния трансферен прозорец, предава Football Italia. Според източника парижани търсят заместник на Килиан Мбапе, който ще напусне клуба като свободен агент след края на сезона.

Поради това те са се спрели върху Тюрам, тъй като той може да играе, както в центъра на атаката, така и по фланговете. “Нерадзурите” пък нямат нищо против да пуснат играча през лятото, тъй като биха могли да спечелят добра сума от трансфера му, за която ще поискат поне 80 млн евро.

Тюрам е в Интер от лятото на 2022 г., когато беше привлечен от Борусия (Мьонхенгладбах) като свободен агент. През този сезон той отбеляза 12 гола и направи 7 асистенции в 40 мача за италианския клуб.

По-рано беше съобщено, че отборът на Пари Сен Жермен може да бъде подкрепен от звездата на Наполи Виктор Осимен, на когото френският клуб предложи годишна заплата от 13 млн евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА