Last news in Fakti

13 Април, 2024 16:02 4 090 3

Неймар загубил уважението на Мбапе защото ходел пиян на тренировки в ПСЖ

  • неймар-
  • псж-
  • футбол-
  • килиан мбапе

Неймар е участвал в свада на тренировъчната база между Лионел Меси, Ашраф Хакими и Серхио Рамос докато треньор е бил Кристоф Галтие

Неймар загубил уважението на Мбапе защото ходел пиян на тренировки в ПСЖ - 1
Снимка: БГНЕС

Неймар се е появявал пиян на тренировки по време на престоя си в Пари Сен Жермен, затова и е загубил уважението на Килиан Мбапе. Според L'Equipe, бразилският играч "понякога се е появявал пиян" на заниманията към края на шестгодишния си престой в тима.

Неймар е участвал в свада на тренировъчната база между Лионел Меси, Ашраф Хакими и Серхио Рамос докато треньор е бил Кристоф Галтие. Информациите от кухнята на ПСЖ разкриват бивши играчи и членове на персонала.

Нападателят нападнал един от младите играчи в състава, след което добрите му отношения с Килиан Мбапе се влошили.

Неймар напусна ПСЖ в посока Ал Хилал с двугодишен договор срещу сума от около 90 милиона евро. Скоро след трансфера 32-годишният футболист скъса предна си кръстна връзка на коляното на мач на националния тим на Бразилия през миналия октомври и оттогава не е играл.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голата истина

    11 4 Отговор
    М папе не харесва мъже а транс мъжлета

    Коментиран от #2

  • 2 така е

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "Голата истина":

    и аз точно за това спрях да го уважавам като футболист и човек! а тия кухи лейки дето са ти дали 3 минуса явно не са запознати с какво същество си ляга емпапе

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.