Last news in Fakti

13 Април, 2024 22:15 2 018 15

Черно море разпиля Левски във Варна

  • левски-
  • футбол-
  • черно море

"Моряците" биха с 3:1

Черно море разпиля Левски във Варна - 1


Отборът на Черно море постигна страхотен успех с 3:1 над Левски в сблъсъка от 29-ия кръг на efbet Лига. Попаденията за "моряците" реализираха Исмаил Иса (40), Андреяс Калкан (67) и Атанас Илиев (82). Точен за "сините" пък бе Рикардиньо (51).

В стартовия състав на "моряците" нямаше изненади, като Илиан Илиев стартира с Иван Дюлгеров на вратата. Пред него бяха Виктор Попов, Живко Атанасов, Влатко Дробаров и Цветомир Панов. Халфовата линия бе изградена от Даниел Димов и Васил Панайотов. Пред опитното дуо действаха Илиан Илиев, Андреяс Калкан, Мазир Сула и на върха на атаката бе Исмаил Иса.

Старши треньорът на гостите Николай Костов заложи отново под рамката на вратата на Иван Андонов. Пред младия страж бяха Цунами, Кристиан Димитров, Хоакин Фернандес и Патрик-Габриел Галчев. Халфовата линия бе оформена от Карлос Охене и Патрик Мислович. В атака действаха Марин Петков, Евертон Бала, Джевад Ел Джемили и Рикардиньо.

Първата интересна ситуация се откри пред вратата на гостите от София. След само 120 секунди игра Илиан Илиев отправи удар от далечна дистанция с левия крак от границата на наказателното поле, но кълбото премина на сантиметри от целта. В 4-ата минута Влатко Дробаров стреля с глава, но Иван Андонов улови.

В 20-ата минута Хоакин Фернандес отправи точен удар, след като засече центриране от корнер, но опитът му бе твърде слаб, за да затрудни Иван Дюлгеров.

В 40-ата минута "моряците" стигнаха до първия гол. Илиан Илиев комбинира с Васил Панайотов. Халфът не се забави и центрира по земя в наказателното поле към Исмаил Иса, който се промуши между Хоакин Фернандес и Кристиан Димитров, за да накаже младия страж на Левски.

Секунди преди края на първата част Джавад Ел Джемили стреля от малък ъгъл, но стражът на варненци не се затрудни.

Второто полувреме започна по-добре за "сините". В 48-ата минута Евертон пробва своя късмет от трудна ситуация, но ударът му попадна право в ръцете на вратаря.

В 51-ата минута гостите изравниха резултата. Патрик-Габриел Галчев комбинира с Марин Петков, който изключително майсторски изведе Рикардиньо, а бразилският стрелец се разписа с удар по земя в близкия ъгъл.

Футболистите на Илиан Илиев отговориха на предизвикателството, отправено от гостите. В 67-ата минута Мазир Сула изведе Исмаил Иса, който не се забави и стреля, но Иван Андонов успя да избие. При добавката обаче Андреяс Калкан не пропусна да върне преднината на своя тим.

В 70-ата минута Кристиан Димитров напредна и шутира мощно от далечна дистанция, но топката прелетя над целта.

В 82-ата минута резервата Атанас Илиев матира стража на "сините" за трети път. Опитният нападател вкара своя гол №12, след като централният бранител на Левски Хоакин Фернандес направи груба грешка при изнасянето на топката. Уеслен Жуниор пресече подаването и изведе Атанас Илиев, който зарадва феновете на Черно море с ново попадение в мрежата на Иван Андонов.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Точен

    24 10 Отговор
    Всяка загуба на тоталитарните ФК Левски и ЦСКА е радост за българския народ.
  • 2 Герен

    6 3 Отговор
    Не искам да го казвам, но ще кажа. В КОЧИНАТА НА УПРАВЛЕНЦИТЕ НА ЛЕВСИ
    Е ПЪЛНА КОЧИНА. А ТЕ СЕ ДУЯТ ДУЯТ И БАН. СИ СМЕТКИ И ТИХИЧКО СИ ЛОЧАТ ПОМИЯТА. А ЗА ФЕНОВЕТЕ ЗА НЕКЪФ СИ МЛАДЕЖ ЛИ БЕШЕ НИЩО ХУБАВО НЕ ГИ ЧЕКА. А МЛАД ..ЕЖКО САМО СЕ ЕЖИ И ЛЪЖИ. ПОЗОР. ДАНО ТАНАС ДА ИЗБЕГА
    СЪС 300.
  • 3 ⚜️Лопата с чип⚜️

    26 3 Отговор
    То пък голяма новина!! Едва ли Има по тъжни и мизерни от кухирогите! С президент комарджия и просяк, който кара Г класа и моли за подаяния от кухирогите фенове , а те като добър добитък примучават и плащат! Браво , З Моряци!!!!
  • 4 Нормално

    22 1 Отговор
    Лецки са доста слаби!

    Коментиран от #6

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Отвратен

    16 2 Отговор
    Логично! Изгониха Мъри и Иво, докараха нещастника Костов, купиха футболисти, които или не стават или треньора не може да ги използва. Десет гола за три мача. Безумно слаба игра, нещастни същества позорящи Левски. И този мръхлю недодялан, Костов защо още е треньор в Левски? Колко още трябва да ни бият като маче у дирек, та нещо да се промени Всички тия Радевци, Боримировци,, Костовци айде да ви нема. Помияри такива.
  • 10 Фенка

    2 1 Отговор
    дюлгер полиграфов какъв гол им пусна, направо бях шокирана, румънеца незнаел български и взе че вкара, напук на продажника .....
  • 11 Артилерист

    8 2 Отговор
    Добре, че синият балон пак се спука, щото преди 2-3мача пак се бяха размучали. Тръгнали бяха пак старите им сравнения за играчите им, кой от кой все най-добри и от световна класа. Точно като Гриша Ганчев, че наемниците му таз година били по-добри от миналогодишните. Левскарите много се зарадваха, че пак са били ЦСКА за шеф на федерацията и то с Гонзо, моля ви се. Това им е нивото, да не казвам критерия, че няма да го разберат. Иначе Домусчиев пак си уреди удобен и пак ще е първи в наемническия ни селски футбол...
  • 12 Горски

    7 2 Отговор
    Май вече на всички е ясно, че сините си купиха всички мачове до "Лудогорец", от този мач насам-3 мача, 3 загуби.
    Треньорът на "Левски" предполагам, че помага на Сираков, като не получава никаква заплата. Договорили са се да му върви трудовия стаж и да не обременява бюджета.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 фенове на Левски

    1 0 Отговор
    Левски никога няма да довършат стадиона си. Някога археолози ще го реставрират като останки от минлото.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.