Last news in Fakti

13 Април, 2024 23:10 1 201 11

Николай Костов: В Левски има играчи без необходимото самочувствие

  • николай костов-
  • левски-
  • черно море-
  • футбол

Специалистът беше изключително изнервен, като заяви, че в отбора има футболисти, които играят без необходимото самочувствие

Николай Костов: В Левски има играчи без необходимото самочувствие - 1
Снимка: fakti.bg

Треньорът на Левски - Николай Костов, говори след загубата с 1:3 от Черно море. Специалистът беше изключително изнервен, като заяви, че в отбора има футболисти, които играят без необходимото самочувствие.

"Левски отстъпи на Черно море, защото допусна втори гол. До втория гол имахме добро представяне. Имахме добри взаимодействия, които всяваха паника и очаквахме да отбележим втори гол и да спечелим мача. Противникът се възползва от грешките ни. При нас е феномен и всички наши грешки се наказват с гол", започна Костов.

"Мисля, че бяхме много добре физически. Допуснахме грешка в халфовата линия, от която се възползва противникът. Ние очаквахме да вкараме втори гол, но допуснахме такъв. Имаме на кого да разчитаме. Такива са решенията ни, за които няма да обяснявам това. Няма как да кажа на Черно море да изиграем още един мач, за да видя как ще изглеждаме с титулярите в защита. Определени играчи играят без необходимото самочувствие в тези мачове. Няма да назовавам имена. Тези играчи нямат необходимото самочувствие да играят в такива важни мачове за нас".

"Напрежение има цяла година в Левски. Ще излезем и от тази ситуация. Имаме подкрепата на част от публиката. Може би имаме разбирането от определена публика, която разбира нашето състояние в момента. Не съм видял такива неща. На феновете искам да кажа, че имаме добри млади футболисти, развиваме отбора си и имаме план как да излезем от ситуацията", завърши Костов.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОТарАК

    8 4 Отговор
    Левски и ЦСКА да си сменят треньорите! с милионна селекция , по-голяма от тая на моряците , вината е единствено в тях
  • 2 Щурчо

    6 7 Отговор
    Играчите ще имат самочувствие, като ги освободиш от присъствието си. Кой да създаде условия тия играчи да са спокойни и уверени? Ти чучело такова за какво си там? Бегай бързо. само имаш малко достойнство. Вън, оставка нефелнник такъв.
  • 3 ЧервенаФуражка

    6 3 Отговор
    самочувствие ли, че на какво отгоре, нищо неса постигнали .........
  • 4 Диамантената ръка

    10 4 Отговор
    Кольо, то че пари и футболисти няма е ясно, ама и ти си един бастун, по добре си мълчи и толкоз...
  • 5 Жоро

    6 3 Отговор
    Този СПЕЦИАЛИСТ е време да напусне ЛЕВСКИ !!!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Ханс

    3 3 Отговор
    Костов не ставаш.А тез бразилци дето ги взимате на кило са гола вода.просто закриваи нямя левскарите само да се косим.по добре да ви няма.
  • 8 Що пък не

    2 4 Отговор
    Пише, че бил специалист, но не тоя е нещастник у пъленл некадърник. Бая време лежа на това което Мъри му остави ама видовден все някога идва. Бегай бхъързо от Левски ако имаш малко чес.т
  • 9 Герен

    2 4 Отговор
    АЗ ТОВА ГО ПИША ОТ МЕСЕЦИ. ЗА ТОВА САМОЧУВСТВИЕ СТЕ ВИНОВНИ ВИЕ ТРЕНЕРИТЕ И УПРАВЛЕНЕЦА ТАНАС. ЗАЩО ПРЕДИ ГОДИНА ДВЕ ТРИ САМОЧУВСТВИЕ ИМАШЕ. ПАК ОПОРКИ УПРАВДАНИЯ И БЛЯ, БЛЯ. НАЛИ ВЗЕХТЕ ИГРАЧИ. НЕКАДЪРНИЦИ СТЕ ВИЕ. КЪСА СКАМЕЙКА КОНТУЗИИ И ДУМИ А СВЪРШЕНО НИЩО. ОСВЕН ЕДНО:СИКТИРА ПРОДАВА НА ПОРАЗИЯ И СИ ПЪЛНЯТ ГУШКИТЕ.
  • 10 какво е станало

    3 1 Отговор
    Нищо!Това е сторт !Един-бил,друг-пада.....
  • 11 Какъв тренъор си ти бе

    1 2 Отговор
    Играят махленски футбол. Мачкане на топката докато не им я вземат. Последните 20 мин. се разхождат. И се купуват футболисти със съмнителни футболни умения. И от това рибарче на вратата нищо няма да излезе, просто няма добри физически данни.