Last news in Fakti

13 Април, 2024 12:59 1 147 4

Футболистите на ЦСКА са напълнили джобовете преди срама срещу Пирин

  • цска-
  • футбол-
  • пирин благоевград

Както е известно, в Борисовата градина за първи път от няколко години имаше забавяне на заплатите за февруари, за което признаха и отговорни фактори в клуба

Футболистите на ЦСКА са напълнили джобовете преди срама срещу Пирин - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на ЦСКА се е разплатило с футболистите в дните и часовете преди вчерашното домакинство на Пирин (Благоевград), твърди "Тема Спорт". Както е известно, в Борисовата градина за първи път от няколко години имаше забавяне на заплатите за февруари, за което признаха и отговорни фактори в клуба.

Играчите на Нестор Ел Маестро са получили както възнагражденията си за най-късия месец в годината, така и тези за март, макар че това е трябвало да се случи на 15 април.

Отборът обаче е бил стимулиран финансово още преди падежа. Така към момента на футболистите се дължат единствено заработените им премии от началото на годината. Не е изключено те да бъдат преведени накуп след края на сезона.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХиХи

    7 3 Отговор
    Ми нали са им палтили с парите от тотото
  • 2 Сандо

    8 2 Отговор
    Извод:трудно се играе с пълни джобове!А пък като гледам Левски напоследък,на тях на полувремето им натъпкват джобовете с камъни от Витошките морени.
  • 3 Смех!

    4 3 Отговор
    Тия нямат пари за заплати, стадион тръгнали да строят 😊
  • 4 Еда

    1 0 Отговор
    Те и след срама ще ги напълнят,даже повече,коеф.13 е добра инвестиция.