Last news in Fakti

18 Април, 2024 09:18 588 0

Интригуващи реванши в 1/4-финалите в Лигата на конференциите

  • лигата на конференциите-
  • футбол-
  • реванши-
  • мачове

В първите срещи нито един отбор не успя да вземе аванс, който да му дава предимство и изходите и от четирите двубоя остават отворени

Интригуващи реванши в 1/4-финалите в Лигата на конференциите - 1

Реваншите от 1/4-финалите в Лигата на конференциите ще се изиграят тази вечер. В първите срещи нито един отбор не успя да вземе аванс, който да му дава предимство и изходите и от четирите двубоя остават отворени.

Лил посреща определяния за фаворит в турнира Астън Вила, който обаче спечели първия мач само с 2:1 и това дава големи надежди на "песовете".

Миналогодишният финалист в надпреварата Фиорентина е домакин на Виктория Пилзен след нулево равенство в първата среща.

И двата късни мача ще се играят на Балканите. ПАОК с Кирил Десподов в състава посреща Брюж, който взе аванс от един гол у дома. Белгийците трябва да се справят без бившия нападател Игор Тиаго, който е наказан за натрупани жълти картони. Бразилецът изпусна дузпа в първия двубой.

В Истанбул Фенербахче посреща Олимпиакос в емоционално балканско дерби. Гръцкият тим излиза на турска земя с гол преднина, след като спечели вкъщи с 3:2.

19:45 / Лил - Астън Вила (1:2 в първия двубой)
19:45 / Фиорентина - Виктория Пилзен (0:0)
22:00 / ПАОК - Брюж (0:1)
22:00 / Фенербахче - Олимпиакос (2:3)

Ето и двойките за полуфиналите в ЛК:
Лил/Астън Вила - Фенербахче/Олимпиакос
Фиорентина/Виктория Пилзен - ПАОК/Брюж


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА