Last news in Fakti

17 Март, 2016 15:05 4 656 0

iRobot Braava мие пода

  • irobot-
  • braava
iRobot Braava мие пода - 1

Роботизираните прахосмукачки не могат да отменят напълно домакинските задължения, но определено облекчават шетането в дома. Проблемът е, че поне веднъж седмично е добре подовете в къщата да се мият с парцал или моп. Точно в тази задача е специализиран новата Braava на американския производител iRobot.

iRobot Braava мие пода

За разлика от прахосмучещите си роднини новият миещ робот има квадратна форма, за да достига и в ъглите на помещенията. Комплектът включва три вида парцали за плочки, каменни настилки и ламинат. Braava има няколко работни режима от бърсане на прах през миене с леко овлажняване до дълбоко почистване.

iRobot Braava мие пода

От iRobot твърдят, че апаратът разпръсква течността по обработваната повърхност без да пръска по мебелите и вече почистените участъци. Процесът протича в две фази. Първоначално Braava "оросява" настилката, а след това я забърсва заедно с мръсотията с вибрираща глава, върху която се монтира парцалът.

iRobot Braava мие пода

Както и останалите роботи на производителя, автономната миеща машина разполага с датчици за избягване на стълбища. Braava може да се програмира за почистване в зони с виртуални граници и конкретно времетраене.

iRobot Braava мие пода

Миещият робот ще се предлага в две модификации. По-евтината версия е подходяща за стаи с площ до 18 квадратни метра, а Turbo 300 ще може да почиства помещения с квадратура до 93 м2. Базовият комплект струва $199.

iRobot Braava мие пода

iRobot Braava мие пода

iRobot Braava мие пода

iRobot Braava мие пода

iRobot Braava мие пода

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА