Last news in Fakti

9 Юли, 2016 04:00 6 799 2

Двигател от Ferrari в Toyota?

  • ferrari-
  • toyota

Света на дрифта доказа, че шаситата и двигателите са нещо относително и "оскверняването" вече не е това, с което сме свикнали. Един от най-внушителните проекти, който ни привлече вниманието е този на пилотът от Formula Drift - Райън Търк. Там той се състезава с Toyota GT-86, като от същия модел Търк е създал и легален за улиците автомобил с немалко мощност, с който заснема повечето от епизодите си Tuerck'd. Сега обаче, той е запретнал ръкави за нова машина, която ще бъде предназначена за тайм атак. За задвижването ѝ, той не се е спрял на доказания великолепен 2JZ-GTE, а на нещо много екзотично - f136 от Ferrari. По вида на двигателя, го разпознаваме, като този помещаващ се в 458, а там той има мощност от повече от задоволителните 570 конски сили. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Истината

    0 1 Отговор
    Жабар и слънчоглед кола никога няма да могат да направят като хората!
  • 2 На истините

    2 0 Отговор
    Както ти,никога няма да разбереш,че твоето технологично немско чудо с ел.стъкла,256 лампи и акумолатор в багажника е създадено да ти изпразва джобовите които и без това са скъсани.