Last news in Fakti

24 Януари, 2019 16:45 21 967 72

3 скъпи всъдехода с АГУ, продавани в България

  • всъдеходи-
  • премиум автомобили-
  • агу
3 скъпи всъдехода с АГУ, продавани в България - 1

За някои е лудост да си купиш премиум автомобил с повишена проходимост и да му монтираш газова уредба. Други обаче съвсем не са на това мнение и без да се церемонят монтират АГУ-та на своите доста джипове.

Сега решихме да проверим какви автомобили с повишена проходимост от високия клас с монтирана допълнително авто газова уредба се продават у нас. По традиция направихме справка във впечатляващата база данни на най-голямата автомобилна страница в България mobile.bg.

Подборката ни включва три всъдехода от топ марки и модели с цена над 60 000 лева - германски, японски и американски. Ако обаче намерите друг интересен и скъп екземпляр от базата данни на mobile.bg, не се колебайте да го споделите в коментарите по-долу. Ето и нашите предложения по темата.

Mercedes-Benz G500 - Дълга версия на култовата германска G-Klasse, която е произведена през 2010 година. Цената е 53 000 евро. (вижте повече)

Toyota Land Cruiser - Японският всъдеход, който също е с култов статут в случая залага на АГУ с течна фаза. Колата е производство 2016-а и се предлага за 42 500 евро. (вижте повече)

Hummer H3 - Най-малкият от култовите американски всъдеходи е слязъл от конвейера също през 2010-а, но струва "само" 65 900 лв. (вижте повече)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Марто

    42 4 Отговор
    Бих добавил и скъпите американски пикапи, повечето от които са с АГУ у нас.
  • 2 Караиванов

    36 82 Отговор
    Безумна работа. Да дадеш толкова пари и да се редиш с бедняците на колонката за газ. Има и хамър Н2 бай дъ уей

    Коментиран от #4, #39

  • 3 Много си тъп Саше........

    27 13 Отговор
    Аве американците дали слагат АГУ на техните джипове и пикапи??????
  • 4 Бедняка с газ

    89 57 Отговор

    До коментар #2 от "Караиванов":

    Ти с 1.9 TDI-то на колонката за дизел с богаташите ли се редиш, пък аз с 5л двигател на газ ще продължавам да те правя за смях и ти ще има да си цъкаш с език и да проклинаш съдбата си!

    Коментиран от #6, #27

  • 5 Буко Баламата

    61 6 Отговор
    Каквато държавата такива и "баровците"
  • 6 гост

    46 60 Отговор

    До коментар #4 от "Бедняка с газ":

    Да, смешно е да купиш голяма и мощна кола и да и поставяш ГУ, за да ти харчи по-малко, защото никой няма да ти повярва, че си го направил заради екологията. Щом нямаш пари за оригиналното гориво, то няма да караш такава кола със статут на гъзар, защото това показва колко не си дорасъл за колата си. Мен всеки ме пита кога ще си сложа ГУ, но аз им казвам, че не съм купил колата, за да пестя от гориво, а защото е проходима и висока. За сметка на това в града карам колело и ходя пеша, вместо да не слизам от нея и да е на газ. Като започне да ти припуква и да не пали, понеже щом правиш подобно нещо няма да поддържаш и уредбата както е предписанието, тогава се замисли кой е смешен.

    Коментиран от #13, #25

  • 7 питащ

    48 16 Отговор
    капка по капка вир, с газ след време нов автомобил. просто е 2 пъти по- евтино.
  • 8 гост

    36 9 Отговор
    българинът може да е беден, но си остава сноб. Един въпрос - в магазин сте и искате да купите хляб..единия струва лев, а другия два. Кой ще си купите?

    Коментиран от #41

  • 9 Газаджия

    56 22 Отговор
    Айде нека си карам колата за 50-60бона и да си се редя на газовата колонка с бедняците, а ти си карай нафтовата печка дет гумите ми струват повече от нея, и си се реди при богаташите на евтината нафта. В Америка не слагат газ, поради простата причина че им е евтино горивото. Не може при средна заплата 4000$ и литър бензин 0.9-1$ да я сравняваш с БГ средна 800$ и 1-1.1$. То там И дизелите са им 3% от всики автомобили ти газ ми търсиш.

    Коментиран от #14

  • 10 Ицко цицко

    38 27 Отговор
    ахаххах , у БГ-то е така , прости батки-чалгари с джипове на ГАЗ !!!
  • 11 Аре бе

    51 9 Отговор
    Хич не е безумна работата , кратка сметка от типа 20 л. / 100 км. х 2.60 лв. = 52 лв. за 100 км. , докато при АГУ 30 л. / 100 км. х 1 лв. = 30 лв. / 100 км. тоест спестяваш около 40% за гориво. Ако примерно навърташ 60 000 км. годишно спестяваш 13 200 лв. само от това , че си с АГУ. Но ако автомобила ти е "гаражен" и ти е "за кафета и до молчето" - съм твърдо против. А относно аргумента "имал пари за кола , па нема пари за бензинец , бате" - то за да имаш пари трябва да си правиш сметка , все пак не падат от небето , а се спестяват. Друг е въпроса , че изключваш подземните гаражи , в това число и молчетата , и като цяло - дай Боже никога да не те блъскат отзад , че "да не стане белята". Моето мнение за АГУ много зависи от целта на автомобила - дали ще пилиш само градско , или ще имаш комбиниран разход ; дали ще навърташ 10 000 км. на година , или ще пътуваш много - АГУ-то си има и + , и недостатъци - човек сам трябва да си прецени според собствените си нужди.

    Коментиран от #49

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 гост

    5 14 Отговор

    До коментар #9 от "Газаджия":

    В САЩ има повече коли на метан отколкото на пропан, защото просто при тях метан има във всяка къща и мрежата с метан е еквивалентна с такава за ВиК или енерго.
    Тук става дума за реноме и когато преработиш кола с ГУ то тя не носи никакво реноме. Никой не оспорва, че ще плащаш много по-малко, но когато колата ти има за цел да ти донесе някакъв статут, то поставяне на ГУ го изпарява на момента. Луксозен Г-клас или Кю7 не са коли за работа, все едно на Ферари да му сложиш ГУ, да, ще пестиш много и ще върви нормално, но е в разрез имиджа и никой официалне сервиз не би се съгласил да направи това.

    Коментиран от #16

  • 15 Кена

    13 1 Отговор
    Само дето Toyota-ta е 4Runner и няма нищо общо с Ланд Крузер. Като пишете тези статии поне ги гледайте тези неща. Иначе какво лошо, че са с АГУ. Hummer 3 -ката виси в тази автокъща от поне 2 години и не виждам кой ще им го купи на тази цена, при положение че може да се вземе за 20-25 хил.
  • 16 Газаджия

    12 4 Отговор

    До коментар #14 от "гост":

    Не всеки си купува кола за реноме приятелю, някои пт нас търсят безопасност, комфорт и качество. И не мога да разбера, защо вски като чуе за скъпа кола с газ, се сеща за немските представители. Има доста сносни скъпи и здрави модели както на японските така и на американските производители

    Коментиран от #50

  • 17 AMG

    32 15 Отговор
    Предпочитам S500 2010 на газ отколкото някоя която да гори 7 бензин.Беден или богат съм не се определя дали карам колата на газ.Просто е практично.Стига с тия заучени фрази ‘’Като е газар как ще кара на газ”.Сумати комплексарско е.Като може да е 50% по-евтино защо не?!

    Коментиран от #19

  • 18 Alpha_Lone_Wolf

    14 15 Отговор
    Да ме карате да търся кой туй АГУ в гугъл!!!
    Ми напишете, че са на газ бе! Аз кола на газ не карам, айде чао!
  • 19 Alpha_Lone_Wolf

    19 24 Отговор

    До коментар #17 от "AMG":

    Щото е селяния, ще караш луксозен джип да се правиш на баровец, ама на газ. Такива ГАЗари са върха на айсберга на комплексарщината.

    Коментиран от #22

  • 20 33дхй

    21 24 Отговор
    По смешно от AMG , спортно BMW и други коли с голям двигател работещи на газ няма .После цял ден на човек му е весело и смешно.По добре на дизел от колкото яка кола с газ .Или имаш пари за колата да я поддържаш и да я караш на бензин дори да гори 20-30 л/100 или по добре не се излагай.И никои не завижда на такива с мощни коли на газ даже им се присмиват.Без нападателни коментари тук всеки си дава мнението!!!!!!

    Коментиран от #68

  • 21 Ф.Алонсо

    18 14 Отговор
    НЕ обичам в колата ми , а и около нея да мирише на Пръдняяя ..!
  • 22 ДРУГ

    30 24 Отговор

    До коментар #19 от "Alpha_Lone_Wolf":

    Да, селянин съм, и какво от това. Карам си Ф150 ката на ГАЗ, и не ми пука. Като изкараш пари да си купиш такава кола и да я ПОДДЪРЖАШ, заповядай при нас селяните, ще те приемем с удоволствие. МОлоумник, български завислив неграмотник.
  • 23 Tomba

    16 3 Отговор
    Колело да си купи газ ще му слжи.
  • 24 Антонн

    14 11 Отговор
    Няма лошо колата да е на газ/метан.
    Но някакси имаш 100-бона за ламарина,а нямаш за бензин?

    Коментиран от #72

  • 25 Бедняка с газ

    20 14 Отговор

    До коментар #6 от "гост":

    Ааа ти защо мислиш, че нямам пари да я поддържам, може би колата ми е много по-поддържана от твоята защото аз плащам 2 пъти по малко за гориво, но си слагам оригинални части. А ти сигурно като ти се развали нещо чакаш докато се строши напълно защото си богаташ и трябва да имаш пари за бензинче и по този начин излагаш на риск себе си, околните и семейството си. Пък аз няма да живея 100 години че да карам колело вместо луксозната си кола макар и на газ!
  • 26 From USA

    19 16 Отговор
    Тия калъфи с газовите уредби на мерцедесите, много обичат да се "изхвърлят". Обаче сигурно живеят и в Люлински панелки и нямат пари да си платят парното. Ама ко да праиш- мат`риал!
  • 27 Васил

    14 16 Отговор

    До коментар #4 от "Бедняка с газ":

    Селяндурщината ти чупи всички тъпомери, така и така си монтирал газова на луксозният джип, що не закачиш и едно ремарке със сено за козите и един чувал със сезал на покрива?

    Коментиран от #30

  • 28 Расулюлах

    13 6 Отговор
    Аз ценя предимствата на немските лимузини качеството на изпълнение безопасността комфорта и не мисля че съм гъзар като си купя хубав автомобил за прилична сума а не нова малолитражка за малко повече пари....по добре с реиса но малолитражка не и не защото го няма удоволствието от допира с автомобила и шофирането му....относно газовата уредба мисля че е правилно да се сложи защото си ценя парите и живота преминал в изкарването им че с лека ръка да ги давам нагоре по веригата на нафтената мафия...да ако съм престъпник и всеки ден лесно правя 5 или 10 000 евра кеш да ми влизат в жобчето сигурно тогава няма да ми пука толкова за нефтената мафия но пък тогава ще съм обект на следене и оперативен интерес и наи вероятно ще карам нещо скромно за да не бия на очи
  • 29 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    7 2 Отговор
    Бай ганю сичко може сичко знае на сека манжа мерудия хахахахахх сапри се бе ганьо не глеи хората кво и що карат глеи си консервата и си трай
  • 30 Бедняка с газ

    9 9 Отговор

    До коментар #27 от "Васил":

    Първо не е джип и няма теглич, ама ти ако си овчар, козар(нищо срамно няма в това) и ти е свършило сеното лоша работа за животните не за тебе щото такива като тебе по-добре да не са на тоя свят щото нищо хубаво не могат да направят. Ама най-вероятно нямаш животни а една проста и ограничена също като тебе жена с която най-големият ви успех ще е да си купите TDI +++, или 1,6 ама ще си горд, че е на бензин пък нека овчарите с големите двигатели на газ да те скъсват на всякъде и на живо като им казваш, че са овчари да те смилат от бой и някой хубав ден да се жалиш по телевизията как някой овчар ти е наврял гегата в задният ти отвор
  • 31 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    16 3 Отговор
    Тва значи ли че теслата на ток е за бедняци?и изобщо колите на ток са за бедняци ? Ако си направя в двора слънчева ел централа и дори не плащам за зареждането на батерията на теслата ми значи ли пак съм фалшив гъзар?отивам на лидъла и там има колонка за безплатно зареждане на ел коли това пак ли значи че съм фалшив гъзар?

    Коментиран от #32

  • 32 Газаджия

    2 7 Отговор

    До коментар #31 от "Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н":

    Да, значи. Те половината карат дизели на по 15 20г, не защото нямат пари за по скъпа, а защото после няма да могат да я карат на бензин, че да не им се смеят такива като тях ;)
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Viki

    12 1 Отговор
    Нормално е да са с газово в България! Знаете ли че в Хюстън - Тексас галон бензин 95 е 2.40 долара....галона е 3.8 литра....грубо около 65 цента за литър - 1 лев за литър бензин в Хюстън - Тексъс!!! Толкова е газта в България в Хюстън бензина!!!!
  • 36 Umenlisi?

    7 7 Отговор
    Тънки сметки - повече проблеми :) хайде чао и да ви е*а агу-то
  • 37 666

    8 5 Отговор
    Искат да се правят на тарикати със старите варели!!! Жалка работа!!! Има много болка и носталгия по мутренските години, но е смешно да имаш кола за 40/50 бона на лизинг и да се правиш на Бос. Мили палячовци с тупкащи сърчица, моля не се правете на мъже, стойте си в панелките, и си трайте!!! Далече сте от истинските мъже!!!
  • 38 Естет

    14 6 Отговор
    Да сложиш газова уредба на G класа или Порше е срамота!
    Ама пестели от гориво...
    И от гуми пестите...
    Някои автомобили не са за прошляци!
    G класа пред панелка!
    Смехотворно!
  • 39 vasik atanasova

    9 2 Отговор

    До коментар #2 от "Караиванов":

    бай ганьо кво искаш
    има и порше с газ
    преди 10 дни
    видях toyota land cruiser чисто нов джип сложили му газово
  • 40 Митко

    7 3 Отговор
    Газта е единия от трите вида гориво(газ, бензин, дизел).Защо се говори за нея,все едно е нещо лошо.Ние в България разбираме от всичко,дори и от гаЗ.

    Коментиран от #42

  • 41 Моамба

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "гост":

    МАТЕРИАЛА НЕ Е БЪЛГАРИН - той не е в графата хора, те са маймуни - павиани, орангутани, шимпанзета. Най-много павиани има
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Бай Тошо

    13 3 Отговор
    Малко е несериозно да се изтъква газта като долнопробно гориво, при положение че е 108 октана и изгарянето му е на 100% в цилиндъра и не оставя нагар за разлика от бензина и дизела. Тия който са отваряли двигатели работещи на газ знаят за кво иде реч,мотора е като нов

    Коментиран от #48

  • 44 незнайко

    6 0 Отговор
    Просто защото няма евтини "маркови" всъдеходи хората си купуват такива ! Това, че им слагат гозови уредби не значи нищо. Разумния богаташ все пак си прави сметка как да си харчи парите !!!
  • 45 Дългия

    13 2 Отговор
    А кой ви каза , че в Америка не карат на газ , в Холандия в магазина на Додж пикапите са със заводски газови , в Америка таксита са на газ , кое му е срамно да караш на газ , че не мога да се сетя !??
  • 46 Voxdei

    11 2 Отговор
    Аз например карам коли на газ, откакто се помня и то по възможност с най-големия двигател, който мога да си позволя. Понеже газовите уредби съм си ги слагал сам, мога да твърдя, че всичките недостатъци, които се описват като тресене, прекъсване, липса на мощност просто са или от неизправен мотор, или от неправилен монтаж/неправилен избор на компоненти. Както е посочил колегата по-горе, мотора вътре е абсолютно чист, да не говорим, че окисляването на маслото е минимално в сравнение с това, ако работи само на бензин, камо ли дизел. Големите мотори - от 3.0l нагоре и особено американските V8 направо плачат за газ, защото са с ниска степен на сгъстяване и средния им диапазон на обороти не е висок, за разлика от двг на Хонда и Сузуки. От там - не иска много бързи инжектори, не е капризен на качество на газта, единствено по-голям изпарител иска. Ако си от София, до Бургас, пътя ти излиза наполовина и защо тия пари да ги дам на Вальо Златев, като мога да ги дам за нещо по-хубаво? На последно място - много по-чисто гориво е. Правил съм си експеримент да седя и да дишам срещу ауспуха една минута - почти нищо не се усеща, излиза основно водна пара. Пробвайте го същото зад 1.9 tdi, съмнявам се, че ще оцелеете.
  • 47 Нафърфорий

    7 3 Отговор
    Не е срамно да си беден, срамно е да караш БМВ с десен волан и на газ.
  • 48 Иван

    3 4 Отговор

    До коментар #43 от "Бай Тошо":

    Дори и с най скъпите газови с директно впръскване двигателя не може да работи по начина по който е проектиран за бензин.
    На газ чуствително спада въртящия момент на мотора.
    Може би единственно при газови със собствено ЕКЮ работещо отделно от бензиновото, но колко им които са дали над 3000 лв за такъв тип....

    Коментиран от #58

  • 49 Иван

    4 6 Отговор

    До коментар #11 от "Аре бе":

    Сметката ти е малко опростена.
    Не си включил два допълнитгелни разхода.
    Първо тръгваш на бензин докато се стопли
    Второ амортизацията по чаракалъците при газта е малко поече и освен това поддържаш две системи.
    Наистина има икономия но тя не е 40% а макс 30-35 % спрямо бензина като се вземат предвид всички разходи. Да не говорим колко по-спъант е двигателя поради по-нискя въртящ момент.
    Бъдещето в следващите 10 годни е в най-съвременните бензинови хибриди със средно голям двигател с директно впръскване и средна по размери батерия. Дават същия въртящ момент като дизела и харчат толкова, но предвид по-ниския разход за подръжка и цената на бензина излиза по-изгодно.

    Коментиран от #61

  • 50 авто джанбазин

    3 3 Отговор

    До коментар #16 от "Газаджия":

    познавам един бьлгарин ,които кара сносно скьп японски джип-пикап ,тои е сьщо на газ ,джипа е тоиота тундра 5.7 мотор ,така 'е не само немските са на газ ,има и японски ,а ти кво се перчиш с тая газ бомба в колата ,това не даи си боже направи ли бум ,ще те убие и тебе и тия дето ги возиш вьтре, и около 200 души около тебе ,що се отнася за нафтата ,незабравяи че целия бизнес и транспорт работи на нафта ,така че недеи да плюваш ,ако си мьжкар караи си скьпия автомобил на бензин ,щом като гумите са ти били по скьпи от един норамален автомобил ,трябва да ти кажа че гаста е за готвене ,нафтата е за отопление ,а бензина е за каране ,но правя изключение за нафтата ,да си виждал пожарна кола или линеика на газ или на бензин ,това в днешно време ,не зил 131 или уаз линеика от едно време ,като си маистор на спорта караи на бензин,имаш ли бензин в крьвта ,ако нямаш си див селянин с настроение ,нали се пишете баровци сьс скьпите играчки ,кво ревеш тогава като вдовица за х.и
  • 51 Алооо

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Кольо Камиона":

    Шумен !
  • 52 123456

    2 4 Отговор
    За тези с гЪзовото: искам да Ви видя гръмналите физиономии след "една малка" експлозия на Г.У. Ако сте живи няма да се качите в кола с такава монтирана НИКОГА!
  • 53 2323

    7 2 Отговор
    Не е срамно да си беден, срамно е да караш s-класа с десен волан на газ.
  • 54 Бръм

    3 8 Отговор
    Най ми е забавно гЪзиран, като се изцепи, че като може да кара по евтино, защо да дава повече пари карайки на бензин. Ами ако си купиш 1.6 вместо 3.0 ще е още по евтино, нЪли?! Т.е. ако ти е приоритет икономията купуването на голям мотор не е правилният избор. Ако големият мотор е правилният избор, търсенето на икономия е не логично... Или?! Що си не признаете, че сте на принципа "от глад умри, гЪзар бъди" ми си кривите душата?!
  • 55 Нз що се занимавам с вас

    6 3 Отговор
    Няма значение колко е скъпа колата , 100 пъти по екологична е газта. Жалко , че повечето хора мислят само за цената , а повечето са толко тъпи , че не могат и да мислят. Насекоми
  • 56 Plameni

    7 4 Отговор
    Някой били ми обяснил ,защо да даваш 20 лева за 100км за бензин ,а не 10 лева на пропан бутан за 100км.
  • 57 Боб

    2 1 Отговор
    В момента имам 15 лв на бензин и 8 на газ
  • 58 Бай Тошо

    2 0 Отговор

    До коментар #48 от "Иван":

    Новите машини са прекалено сложни за газифициране и от там и неефективни за работа с газ, губи екологията по тоя начин ,но кой ли ти мисли за нея в днешно време
  • 59 qwerty

    3 0 Отговор
    Само дето не е Кукурузер, а Форрънър, но нищо пак е яка!!! Като я гледам сигурно е купена от някой аукцион за не повече от 20К долара, но тук в БГ може да иска само 43К евра.
  • 60 Teslar

    3 0 Отговор
    За сведение: В Америка и Канада газта е на цената на бензина и затова не си слагат газ!!!
  • 61 hienata

    4 3 Отговор

    До коментар #49 от "Иван":

    Мнението ти е на човек НЕ карал кола на газ. Въртящия момент на газ е същия или даже малко по-добър. Дори и при ниски обороти (1100-1200) колата на газ "поема" без да "чука" аванса.
    Познавам много хора с възможности, които карат на газ , а също и фирмени скъпи коли на газ . Нисан Титан (рекламен), тренировъчното Субару на известен състезател, все хора можещи да карат на бензин, но знаещи цената на парите.
  • 62 жгз

    8 1 Отговор
    Бреейй, те колите им струват колкото газовото на тия, ама риийш ли под нивото им било да карат на газ, дееба смешниците...
  • 63 Гост

    4 2 Отговор
    LPG и CNG са просто видове гориво. Нека има някакви норми за монтаж на АГУ а не сульо и пульо да монтира нещо в гаража си. Няма нищо бедняшко в карането на алтернативни горива. ЕС дори има стратегия за стимулиране ползването им - както от екологична, така и от гледна точка на диверсификация на енергийните източници. И в САЩ има дотиране до 1500$ за монтаж на АГУ. В Япония такситата са на газ от половин век. Ама не - газта е за прошляци и не може човек да даде 100 000 лева за нов автомобил на заводски метан - бил бедняк, прошляк, селянин, псевдогъзар.
  • 64 Бръм

    1 6 Отговор
    Колкото и минуси да лепите си оставяте прошляци. Ако цената на газта се доближи до тази на бензина и НИКОЙ няма да кара на газ, ако и да е ЕКОЛОГИЧНА! После ценяли си били парите... Ми те щото в цяла западна европа обичат да ги хвърлят през аспуха... Лакардии... Бедни и комплексирани. Що си кривите душите?! Като искаш да ти е евтино и имаш 100 бона за кола си вземи плъг ин хибрид. Отиване до работа и обратно ще ти е почти без пари. Ама няма да е кайен или Г-класа, нЪли?!

    Коментиран от #65, #69, #70

  • 65 Гост

    2 1 Отговор

    До коментар #64 от "Бръм":

    Прав си, в Западна Европа хич няма автомобили на газ. Затова в Италия на всяка бензиностанция имя метан а за Холандия най-добре да не отвярям дума. Хем холандците изкарват доста добри пари и хич не са прошляци. LPG е гориво. С нищо не се различава от бензина и дизела. Просто гориво. Евтино и чисто.

    Коментиран от #67

  • 66 kkk

    3 0 Отговор
    Виждал съм порше кайен на метан. "Пича" пълнеше бутилката вечер след 24 часа да не го види никой :DD
  • 67 Бръм

    1 1 Отговор

    До коментар #65 от "Гост":

    Както и да се завъртиш, Д-то ти е все отзад! Има... Къв процент са от общият? Какъв процент премиум автомобили са с газ?! Ако не е "холандец", я познай дали ще видиш там премиум на газ.
  • 68 NNN

    1 1 Отговор

    До коментар #20 от "33дхй":

    Като си купите апртамент защо пестите от ток,вода,отопление?
    Не си копувайте.
  • 69 Гост 5

    0 1 Отговор

    До коментар #64 от "Бръм":

    Забравил си да напишеш с главни букви" АКО "
  • 70 Plameni

    2 0 Отговор

    До коментар #64 от "Бръм":

    Според мен прошляк е оня с мололитражката който кара на бензин веднъж месечно и не си слага газова уредба ,защото е по- скъпа от колата му ,а не оня с G класата за над сто бона с газовата уредба. И относно мнението ти кой какъв автомобил да си вземе ,ако има сто бона, по-добре си го спести остави те да решат.
  • 71 Кукувица

    2 1 Отговор
    Моята ес500 е точно 5500 кубика. Гори ми 13 комбинирано газ. 80/20 съотношения магистрала град. Газта тука е 52 цента с ДДС. Горя 8 евро с климатика и масага на седалката за 100 км. Преди това имах 530д и то около 7-8 евро ми гореше на 100 км. Нека да съм беден
  • 72 Amg

    3 0 Отговор

    До коментар #24 от "Антонн":

    Че не ги давам парите за бензин означава,че ги нямам ? Желязна логика