Last news in Fakti

8 Декември, 2019 13:44 1 647 0

Acer номиниран за награди в различни категории на CES 2020

  • acer-
  • ces 2020-
  • хардуер-
  • периферия-
  • технологии-
  • награди-
  • номинация

Acer бе номиниран за награди на CES 2020 заради разработване на нови продукти, бележещи връх в иновациите, инженерните качества, естетиката и дизайна в категориите Компютърен хадуер и компоненти, както и Компютърна периферия и аксесоари.

Три продукти на Acer бяха отличени, сред които проектор Acer C250i, Swift 5 ултрапортативен нотбук и мобилна PC станция за професионалните създатели на съдържание, като наградите ще се връчат през януари 2020 г.

CES (Consumer Electronics Show - „Изложение за потребителска електроника“), е международно изложение за потребителска електроника, провеждащо се всяка година през януари в Лас Вегас, щата Невада, САЩ, поддържано от Consumer Technology Association (Aмериканска търговска асоциация за потребителска електроника). На изложението се раздават награди в 28 категории и се отличават най-високо оценените от експертни групи продукти от отделните браншове и индустрии.

„Радваме се, че бяхме номинирани от Асоциацията на потребителските технологии за проектирането и производството на високотехнологичните ни продукти, които изпъкват сред множеството си конкуренти“, заяви Крис Чианг, вицепрезидент на продуктовия мениджмънт в Acer Америка.

„Разработването и пускането на пазара на нови продукти, които помагат на хората да успяват в работата си е наш приоритет. Радваме се, че усилията ни резонират не само с нашите клиенти, но и с тези на другите пионери в индустрията“, каза още той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА